Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Free Craps

Free Craps – Cum să jucați Free Craps

Some people just want to play craps for fun. For these ‘fun and games’ players online casino free craps are the answer.

Unii oameni vor să joace zaruri doar pentru distracție. Pentru acești jucători de „distracție și jocuri”, zarurile gratuite de cazinou online sunt răspunsul.

Dauri gratuite: Introducere

Cazinourile online vă permit să jucați jocuri de zaruri, indiferent dacă preferați zaruri gratuite sau cash . De asemenea, sunteți liber să alegeți cât timp doriți să economisiți bani și să vă îmbunătățiți abilitățile în timp ce jucați zaruri gratuite pentru distracție. Ar trebui să încercați să jucați „craps adevărate” cel puțin o dată, deoarece aspectul banilor sporește cu siguranță emoție. Când ați terminat de jucat zaruri gratuite pentru distracție, puteți continua să câștigați o mulțime de bani în jocurile de zaruri cu bani reali.

Craps gratuit: descriere și obiectiv

Unii începători găsesc craps (chiar și gratuit craps) intimidant uneori. Masa (sau masa virtuală) pare să aibă sute de linii, zone, ca să nu mai vorbim de varietatea mare de pariuri. Dacă vrei să înțelegi zarurile gratuite, precum și zarurile în general, trebuie să știi că acesta este un joc de runde. Prima rolă dintr-o rundă este denumită rola Ieșiți. În anumite ocazii, rulada Come out va determina rezultatul unei runde de zaruri.

În special, un doi, trei, șapte, unsprezece sau doisprezece din rulada Come out încheie instantaneu o rundă. Dacă se aruncă orice altă sumă (4, 5, 6, 8, 9 sau 10), acea sumă se numește Punct. Un puc alb va fi plasat pe zona numerelor pentru a arăta care este Punctul, în cazul în care jucătorii uită. Dacă se aruncă un punct, zarurile vor fi aruncate de mai multe ori până când se aruncă același număr de puncte sau un șapte.

Free Craps: cunoaște-ți pariurile

Miza de pe linia de trecere este cea mai mare. pariu important în Craps, aproape fiecare jucător de craps preferă să parieze pe el. Pariul Pass Line este un pariu egal în numerar. Începeți prin a pune pariul în zona de trecere a mesei pe o rulare Come out. Dacă rulada de zaruri gratuite Come out este un șapte sau unsprezece, câștigi, ceea ce este uneori denumit și „natural”. Dacă rulajul Come out este doi, trei sau doisprezece (Craps), pierzi. Dacă orice număr de puncte este aruncat pe rulajul Come out și Punctul este aruncat din nou înainte de un șapte, câștigați. Dacă un șapte vine înaintea Punctului, pierzi. Este la fel de elementar. Odată ce primești pariul Pass Line, ești gata să joci Craps gratuit. Poate doriți să exersați jocul de zaruri gratuite de câteva ori înainte de a juca pe bani reali

Craps gratuit: Cumpărarea cotelor

Odată ce unii aruncă un punct, puteți miza până la dublu Pariere Pass Line pe „cote”. Cotele sunt un pariu suplimentar că numărul de puncte va fi aruncat înainte de șapte. Deoarece șansa ca Punctul să fie aruncat pe primul loc este mai mică de jumătate, câștigați mai mulți bani dacă se întâmplă.