Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Pariuri Hedge Craps

Pariuri Hedge Craps: Un ghid pentru pariurile Hedge Craps

În acest articol ne vom uita la pariurile pe craps, în special pariurile hedge, și vă vom informa cu privire la tot ce există pentru a afla despre această formă de pariuri online pe craps.

În acest articol ne vom uita la pariuri pe craps, în special pariuri hedge, și să vă informeze despre tot ceea ce există pentru a afla despre această formă de pariuri online pe craps

Pariuri hedge Craps Introducere

Pariurile hedge craps se fac atunci când pariurile sunt împărțiți în 2 pariuri mai mici pentru a vă diminua șansele de a pierde. Chiar dacă unii oameni nu vor recomanda pariurile pe hedge craps, este o tehnică la îndemână pentru a vă ajuta să câștigați premii mai mici și să rămâneți mai mult timp în joc cu o mică sumă inițială de numerar. Pariurile hedge Craps sunt utilizate în mod normal în rolul come out.

Un ghid pentru pariurile hedge Craps

Pentru a începe pariurile hedge craps, trebuie să plasați primul pariu pe linia de trecere, să spunem 10 dolari. Apoi, de asemenea, plasați un pariu de 2 dolari pe orice zaruri. Dacă jucătorul de craps trage 2 -3 sau doisprezece, pierzi pariul pe linia de trecere de zece dolari, dar câștigi 14 dolari pentru orice pariu de zaruri. Dacă shooterul de zaruri aruncă orice alt număr, veți pierde cei 2 dolari pariați pe orice zaruri.

Puteți folosi și pariurile împotriva zarurilor pentru pariurile pe linia de trecere și puncte. Pentru a face acest tip de pariu, pariezi prima dată zece dolari pe linia Don't Pass. Acum, dacă shooterul de zaruri aruncă un șase, această sumă devine punctul. Apoi plasați un pariu loc pe 6 pentru șase dolari, ceea ce înseamnă că sunteți acoperit în ambele sensuri. Dacă următoarea aruncare este șapte, vei câștiga zece dolari pentru pariul Don’t Pass și vei pierde șase dolari pentru pariul pe loc. Dacă shooterul cu craps are șase, vă pierdeți zece dolari și colectați șapte dolari pentru pariul dvs. la locul dvs.

De ce să participați la pariurile Hedge Craps

Pariurile hedge Craps nu sunt neapărat un opțiune proastă dacă încercați să evitați o pierdere în jocurile de zaruri online, ceea ce înseamnă că a afla cum să le folosiți în favoarea dvs. este un pas în direcția corectă de a învăța zarurile online.

Există și ele. alte pariuri interesante, cum ar fi pariul mare șase și opt. Pariul celor șase mari este un veterinar că cei șase vor fi aruncați înainte de șapte. Dacă se aruncă orice altă sumă, rezultatul nu se schimbă și zarurile sunt aruncate din nou. Aceasta înseamnă că pariul cu opt mare spune că cei opt vor fi aruncați înainte de șapte. Aceste 2 pariuri pot fi făcute în orice moment în timpul jocului, inclusiv în timpul rulajului de ieșire.

Șase mari și opt mari cote câștigătoare plătesc cote par. Aceasta înseamnă că primești un dolar pentru fiecare dolar pe care îl pariezi. Cota reală de câștig favorizează casa 6:5, astfel încât avantajul casei este de aproximativ 9% la ambele pariuri, ceea ce este scăzut. Ambele pariuri nu sunt recomandate pentru pariurile online pe zaruri, unde ar trebui să rămâneți mai degrabă să plasați pariuri, deoarece au șanse mai mari de câștig.