Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Strategia Craps Online: Cum să vă creșteți șansele de a câștiga mare

Online Craps Strategy How To Increase Your Chances Of Winning Big

Craps este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou din lume și au niște cote minunate – de exemplu, bunica din SUA, Patricia Demauro, a făcut 154 de role la rând fără să lovească un 7 și  șansele ca acest lucru să se întâmple sunt 1 din 1,56. trilioane!

Mulți jucători cred că șansele de câștig la jocurile lor preferate de cazinou online pot fi îmbunătățite prin utilizarea unei strategii de pariere, iar fanii zarurilor nu fac excepție – motiv pentru care există atât de multe abordări diferite.

De la Martingale la pariuri combinate, am analizat cum îți poți crește șansele de a câștiga mare la zaruri folosind o strategie de jocuri de noroc.

De ce o strategie Craps îți crește șansele de a câștiga mare

Distractia ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu atunci când joci jocurile tale preferate de cazinou online – dacă nu te distrezi, atunci ar trebui să te întrebi de ce pariezi. Dar, în timp ce distracția este numărul unu, fiecare joc are un scop final - să câștige - și o parte din distracție este atingerea acestuia.

Folosirea unei strategii atunci când joci zaruri elimină o parte din spontaneitate, ceea ce poate face să pară un pic ca o distracție organizată, dar îți îmbunătățește și șansele de câștig. Acest lucru se datorează faptului că aduce ordine în pariurile dvs. și vă permite să găsiți modele în joc, fiecare dintre acestea ajutându-vă să pariați banii mai productiv.

Mai jos, am analizat câteva dintre strategiile pe care le puteți folosi pentru a vă crește șansele de a câștiga la craps.

Cum se folosește strategia de zaruri Martingale 

Martingale este o strategie de zaruri care este folosită încă din secolul al XVIII-lea, după ce a fost introdusă de proprietarul unuia dintre London’s best casinos.

Este un sistem de pariere cu progresie negativă în care îți dublezi pariul de fiecare dată când pierzi – ideea fiind că atunci când vei câștiga în cele din urmă, îți vei recupera toate pierderile.

Folosirea strategiei Martingale în craps este simplă, așa cum explicăm în acest exemplu rapid: 

Pariați 1 GBP pe un pariu Pass, ceea ce duce la următoarele rezultate: 

  • Câștigă - Pariază din nou 1 GBP

  • Pierde - Pariază 2 GBP 

Dacă pariul tău de 2 GBP este bun, atunci îți vei recupera pierderile și vei obține profit; dacă nu, atunci pariază 4 GBP; dacă nu, atunci pariază RON/USD/EUR8, și așa mai departe și așa mai departe.

Martingala este o strategie grozavă de zaruri, deoarece îți oferă o protecție, una care te ajută să recuperezi banii pierduți la pariurile anterioare, împreună cu o abordare care te poate ajuta să câștigi mare.

Totuși, un detaliu important de reținut este că, dacă mergeți pe o perioadă lungă de pierderi, puteți obține rapid un deficit mare în bankroll.

Cum să utilizați strategia de zaruri de Martingale inversă  

În timp ce strategia de Martingale este de a vă dubla pariurile de fiecare dată când câștigați, Reverse Martingale este exact opusul.

Este un sistem de progresie pozitiv conceput pentru a obține valoare maximă din seria dvs. de câștiguri și vă va ține sub control pierderile atunci când vă aflați într-o serie de pierderi.

Martingala inversă este o strategie simplă de zaruri care funcționează astfel: 

Puneți o linie de 1 GBP: 

  • Câștigă - Pariază 2 GBP 

  • Pierde - Pariază 0,50 GBP 

Dacă continuați să câștigați, continuați să dublați dimensiunea pariului, astfel încât să pariați 4 GBP în continuare, 8 GBP următorul pariu și mai departe.

Martingala inversă este o strategie proastă care este concepută pentru a vă crește șansele de a câștiga mare, deoarece o serie câștigătoare de doar cinci pariuri vă va oferi o creștere cu 3200% a pariului inițial.

În ciuda potențialului uriaș de câștig al strategiei de craps Reverse Martingal, nu totul este un cer albastru senin. Sarcina le revine jucătorilor să fie suficient de disciplinați pentru a ști când să se îndepărteze de la masa de zaruri, astfel încât să pleci în negru și nu în roșu.

Cum se folosește strategia de zaruri cu pariuri combinate 

Pariurile combinate sunt o abordare folosită într-o serie de jocuri de cazinou online, ruleta fiind un exemplu excelent. Este popular printre o gamă largă de jucători, deoarece poate transforma câteva pariuri mici într-un câștig mare pe termen lung.

Ideea strategiei de dauri de pariuri combinate este că faci o selecție de pariuri cu risc scăzut, cum ar fi combinarea pariurilor Vino și Treci – ideea fiind că, deoarece cele două pariuri urmează aceleași reguli, tu poate obține un câștig dublu. Iată cum arată: 

  • Puneți un pariu de 1 GBP pe Come 

  • Puneți un pariu de 1 GBP pe Pass 

Dacă se aruncă 7 sau 11, atunci fiecare dintre pariurile tale sunt bune și câștigi 4 GBP.

Un alt pariu combinat pe care îl poți folosi este să faci pariuri opuse, pariând pe Don't Come and Don't Pass: 

  • Pariază RON/USD/EUR1 pe Don't Come|| |267

  • Wager £1 on Don’t Pass 

Atâta timp cât se obține un 2 sau un 3, îți vei dubla banii și vei câștiga 4 GBP.

Lucrul grozav despre pariurile combinate este că le oferă celor mai precauți o modalitate de a-și dubla banii rapid. Aceasta înseamnă că puteți transforma un pariu inițial rezonabil într-un câștig general mare dacă continuați să pariați încasările câștigului dvs.

Desigur, pariurile combinate au un dezavantaj. Dacă nu câștigați și continuați să utilizați această strategie de zaruri, plasarea mai multor pariuri în curând se adună la un pariu general mare și puteți pierde mulți bani.

Există multe abordări diferite pentru a juca zaruri și nici măcar nu am acoperit unele dintre celelalte strategii grozave – cum ar fi setarea zarurilor, regresia și Molly în trei puncte.

Deși toate aceste strategii vă pot crește șansele de a obține un câștig mare, există un punct crucial de care trebuie să vă amintiți atunci când jucați zaruri - este un joc de pură întâmplare, unul în care abilitățile dvs. de jocuri de noroc nu au niciun impact asupra rezultatul.

Așadar, indiferent de strategia de craps pe care o folosiți, țineți cont de faptul că doar pentru că ați avut o rundă câștigătoare folosind această abordare, ar fi putut să fie cu ușurință una pierzătoare. Acesta este motivul pentru care este esențial să gestionați-vă bankroll-ul bine și să pariați responsabil.