Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Linia de trecere

Înțelegeți pariul pe linia de trecere

În ordine pentru a înțelege pariul pe linia de trecere, este nevoie de o înțelegere de bază a zarurilor. Pariul pe linia de trecere este un pariu bun de făcut pentru începători.

Introducere în Pariurile Craps

Noul jucător de zaruri poate crede că zarurile este un joc foarte confuz. În realitate, pare doar confuz, iar atunci când este împărțit în părți, este destul de simplu și ușor de învățat și de jucat. Există multe tipuri de pariuri care pot fi plasate la o masă de zaruri. Ca începător, nu există niciun motiv să te simți intimidat de numărul de tipuri de pariuri disponibile, deoarece multe dintre ele au cote proaste pentru jucător. Cel mai bun pariu pe care un începător să învețe și să îl folosească este pariul pe linia de trecere.

Înțelegerea pariului pe linia de trecere - O introducere de bază la Craps Dicing

Pentru a înțelege linia de trecere pariu, este necesar să înțelegeți cum sunt folosite zarurile într-un joc de zaruri.

Tugătorul va arunca două zaruri. Două zaruri sunt întotdeauna folosite pentru fiecare aruncare. Numărul care este folosit este totalul celor două zaruri.

Miza pe linia de trecere este câștigată dacă trăgătorul aruncă fie un șapte, fie un unsprezece la aruncarea de la ieșire - prima aruncare pe care o aruncă.| ||234

The pass line bet is lost if either a two, three, or a twelve are thrown as the come out roll.

Se creează un număr de puncte dacă trăgătorul aruncă orice alt număr decât doi, trei, șapte, unsprezece sau doisprezece. Numărul punctului poate fi fie patru, cinci, șase, opt, nouă sau zece. Dealerul (întotdeauna angajat al cazinoului) va pune un marcator în caseta care conține numărul care a devenit numărul punctului. Orice număr a devenit numărul punctului, să spunem cinci (format fie din doi și trei, fie din patru și unu), acum devine un număr important în joc. Odată ce un număr de puncte a fost aruncat, trăgătorul trebuie să continue să arunce zarurile până când fie aruncă același număr de puncte (cinci în exemplul nostru), fie se aruncă un șapte.

Dacă trăgătorul aruncă un șapte înainte. un cinci (sau oricare număr a devenit numărul de puncte în acea rundă), un nou trăgător începe să arunce zarurile pentru o nouă rundă. Marcatorul care marchează numărul de puncte este eliminat și noua rundă începe cu o nouă rolă de ieșire.

Cum se plasează pariul pe linia de trecere

Pe aspectul mesei de zaruri, există un spațiu marcat „linia de trecere”. Când plasați pariuri, acestea trebuie să fie plasate înainte ca noul trăgător să arunce zarurile sau după ce trăgătorul și-a exprimat punctul de vedere. Pariul plasat trebuie să respecte miza minimă necesară pentru masa la care se joacă.

Câștigând pariul pe linia de trecere - Un rezumat

Se aruncă un șapte sau unsprezece inițial.

După ce a fost creat un număr de puncte, dacă trăgătorul reușește să arunce din nou numărul de puncte înainte ca un șapte să fie aruncat, pariul este câștigat.

Pierderea pariului pe linia de trecere - Un rezumat

Se aruncă inițial doi, trei sau doisprezece.

După ce a fost creat un număr de puncte, dacă trăgătorul aruncă un șapte înainte ca numărul de puncte să fie aruncat din nou, pariul este pierdut.| ||258