Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Three Way Craps

Three Way Craps este trei pariuri într-unul

Three way craps is three bets in one, allowing three numbers to be bet on at the same time. Three way craps covers the 2, 3 and 12.

Three Way Craps este trei pariuri într-unul

Pariul cu trei feluri de zaruri este de fapt trei pariuri simple care sunt grupate împreună. Acestea acoperă numerele 2, 3 și 12. Cei 3 plătesc cote 15:1, iar cei 2 și 12 plătesc amândoi cote 30:1.

Three Way Craps Bet

Cei trei Pariul pentru craps este similar cu orice pariu pentru zaruri prin faptul că este un pariu cu o rolă. Cu toate acestea, șansele și plata nu sunt aceleași. După cum s-a menționat mai sus, acest pariu va câștiga atunci când numerele 2, 3 sau 12 sunt aruncate și va pierde dacă este aruncat orice alt număr.

Dacă pariul minim la masă este de 1 $, atunci cel puțin 3 $ trebuie să fie să fie plasat atunci când pariați pariul cu zaruri în trei. Chiar dacă pariul de zaruri în trei direcții este de trei pariuri într-unul, are nevoie de cel puțin o unitate pentru a acoperi fiecare dintre numere. Dacă jucătorul alege să parieze mai mult decât minimul, pariurile trebuie să fie în multipli de trei, cum ar fi 9 USD, 27 USD și 30 USD și așa mai departe.

Plăți și cote

Cotele la aceste numere de câștig într-un pariu cu o aruncare nu sunt foarte mari. Cazinoul are o casă destul de mare. Totuși, acest lucru se traduce și prin faptul că un câștig la un pariu de zaruri în trei direcții va fi mult mai mare decât la un pariu cu cote mai bune. Dacă un număr doi este aruncat, jucătorul este plătit 30:1 pentru câștigarea acestui pariu. Cu toate acestea, numerele trei și doisprezece, care fac, de asemenea, parte din pariu, sunt numere în pierdere. Jucătorul va pierde orice parte din pariul inițial a fost alocată pentru cele două numere pierdute.

Jucătorul este, de asemenea, plătit 30:1 dacă cei doisprezece câștigă și, din nou, pierde la numerele doi și trei.|| |236

If the number three wins, the payout is half of what the two and twelve receive.  The payout for the three being thrown is 15:1, with the other two numbers - two and twelve - losing.

Motivul pentru care plata este mai mică pentru cei trei este că există de două ori mai multe șanse ca acest lucru. număr fiind aruncat. Când folosiți două zaruri, un doi poate fi aruncat doar aruncând două, iar un doisprezece poate fi aruncat doar aruncând două șase. Totuși, cei trei pot fi aruncați cu doi și unu, sau cu unu și doi. Fiecare zar ar putea ateriza atât pe cei doi, cât și pe unul, făcându-i de două ori mai ușor să arunci un trei.

Plătirea și cotele la zarurile în trei, adică cele trei pariuri într-unul, ar fi exact același dacă pariurile ar putea fi plasate separat de către parioz. A fi grupat nu afectează cotele sau plata acestor numere.

Un pariu scump

Deși acest pariu ar putea fi un pariu destul de costisitor de plasat pentru un jucător atunci când este pierdut , cu siguranță merită când este câștigat din cauza plăților mari pentru fiecare număr.