Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Cele mai bune pariuri Keno

Câștigă mai mult și pierde mai puțin în Keno

Keno is basically a game of chance. As you have equal chances of winning and losing, look for keno strategies to maximize your wins on keno bets.

Keno - Elementele de bază

Keno este un joc de joc la loterie. Deoarece este doar un joc de noroc, puteți câștiga bani mari chiar și pe pariuri mici. În runda Keno Race, puteți începe să jucați jocul selectând locuri între patru și zece numere din intervalul de numere de la 1 la 80. De exemplu, puteți juca șase locuri atunci când alegeți șase numere. Începeți cu un card keno, marcați biletul de keno și pur și simplu predați-l casieriei. Vi se va returna un bilet keno cu selecții pe el. După primirea cardului duplicat de către dvs., 20 de numere vor fi selectate la întâmplare pentru o sursă de 80 de bile cu numere. În acest fel, puteți obține cât mai multe numere posibil. Puteți câștiga mai mulți bani obținând mai multe numere. În acest fel, este posibil să câștigi până la 30.000 USD doar din biletul pariat de 1 USD.

Keno - Strategie

Într-un joc de noroc precum Keno, trebuie să înveți multe lucruri și elaborează strategii pentru a juca jocul. Ar trebui să fii pregătit pentru pierderi. Există câteva variabile care pot fi controlate de dvs. Puteți controla numerele care sunt alese, precum și cantitatea de numere alese. De asemenea, puteți controla pariurile pe cardul Keno. Cazinourile oferă pariuri pentru a adăuga pariuri pe card. De fapt, nu există o strategie reală, puteți obține un rezultat mai bun combinând pariurile. Prin adoptarea modului de mai sus, pariul minim poate fi redus la o sumă mai mică. Cele mai bune pariuri keno vă oferă distracție și, de asemenea, responsabilitate.

Cote Keno

Îți poți crește câștigurile înțelegând cotele keno. Învățând cotele cunoscute și procentajul casei, poți juca cu cele mai bune pariuri keno și poți câștiga mai mulți bani. Majoritatea oamenilor evită să înțeleagă cotele Keno, din cauza matematicii sale complicate. În realitate, cotele Keno sunt ușor de înțeles atunci când sunt disecate în diferite părți. Există trei factori esențiali pentru a afla despre cotele Keno. Acestea sunt procentul casei, prețul biletului, plata de către cazinou pentru bilet. În mod normal, cazinourile sunt într-o poziție avantajoasă față de jucători. Pentru a spune simplu, să presupunem că un cazinou are 10% avantaj fix asupra jucătorilor. Asta înseamnă că atunci când jucătorul plasează 100 USD pe pariu, nu înseamnă că jucătorul va pierde 10 USD imediat. Deși jucătorul poate termina ziua de jocuri de noroc cu câștiguri de 1000 USD, într-o perioadă mai mare de timp, cazinoul va câștiga un avantaj de 10% din banii puși de jucători în joc. Timpul poate fi de o lună, șase luni sau chiar un an întreg, dar în cele din urmă cazinoul va primi 10% din jocurile acumulate prin pariul jucătorilor. Conform regulii Keno, cazinoul câștigă înapoi avantajul casei pe o perioadă de timp. Prin urmare, pentru a pierde mai puțin și a câștiga mai mult, jucați cele mai bune pariuri keno concentrându-vă pe cel mai mic avantaj al casei. Căutați pariuri care vă oferă cele mai bune cote la keno.