Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Daily Keno

Pariați și câștigați cu Daily Keno

Dacă jucați Daily Keno, aveți ocazia de a câștiga de la minim 1 USD până la maximum 100.000 USD la jocul în dolari.

Cum să jucați Daily Keno

Pentru a juca acest joc, obțineți un Fișa zilnică Keno de la comerciantul dvs. și completați-o. Completați fișa de joc selectând numerele care vor fi jucate de dvs. sau numărul de locuri. Ar trebui să fie cel puțin și nu mai mult de 10. Alegeți suma pe care doriți să o jucați într-un joc, până la 20 USD. Apoi, fie puteți alege singur numerele până la 80, fie puteți permite computerului să aleagă rapid orice numere aleatoare. Numerele dvs. ar trebui să fie egale cu numărul de locuri marcate pe fișa de plată. De exemplu, 5 puncte ar trebui să fie egale cu 5 numere. Nu uitați să indicați numărul de zile sau de jocuri la rând în care doriți ca aceste numere să fie jucate. Puteți cumpăra aceste bilete cu 7 zile în avans. Puteți calcula suma pe care trebuie să o plătiți retailerului dvs. înmulțind numărul total de zile cu suma pariului dvs. Puteți colecta câștigurile unei zile în dimineața următoare. Pentru zilele rămase, veți primi, de asemenea, un bilet de schimb.

Daily Keno - Participare la joc

În Keno Clubs, la fiecare 5 minute, există extrageri în mod rapid, amuzant și joc de acțiune continuă. Este ușor și interesant să joci jocul. Jocul oferă o gamă largă de premii în bani. Un pariu de 1 USD te poate duce în topul premiului de 100.000 USD. Puteți câștiga cluburile Keno potrivind fie unele sau toate numerele pe care le-ați selectat cu numerele extrase. Poți câștiga mai mult potrivind mai multe numere.

Câștiguri în cluburile Keno

Pentru a participa la joc trebuie să completezi o fișă de selecție conform instrucțiunilor și să introduci selecția ta în tragere la sorți . Trimiteți talonul selectat vânzătorului pentru procesare ulterioară prin intermediul sistemului online. De asemenea, puteți solicita comerciantului să opteze și să joace Quick Pick în numele dvs. și să plătească prețul aplicabil.

Selectare cu talon

Înainte de fiecare extragere, buletinul de selecție cu unul sau mai multe consiliile vor fi puse la dispoziția publicului de către Corporație. Conform instrucțiunilor de pe buletinul de selecție, trebuie să alegeți categoria dvs. de joc, precum și numerele de jucat. De asemenea, puteți utiliza biletul de selecție pentru a solicita jocul Quick Pick, marcând categoria de joc, suma pariată pe extragere și numărul total de extrageri selectate pentru fiecare tablă. Retailerul va comunica corporației despre selecția jucătorului. După aceasta veți primi prin intermediul Corporației o chitanță de plată, înregistrarea numărului selectat, datele extragerii, numărul unic de identificare și indicarea sumei pariate.