Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Cum să câștigi la Keno

un ghid despre cum să câștigi la Keno

Câteva indicii despre cum să câștigi la keno ar putea ajuta în mare măsură să te țină în bani.

Dacă cineva îți spune că există o tactică sigură pentru a câștiga la keno, ei' minti! Keno este un joc de noroc; ai 80 de bile, dintre care se alege un anumit număr. Fiecare joc este un eveniment individual și fiecare alegere a mingii este un eveniment independent. Nu contează care a fost ultima minge care a ieșit și nu contează care au fost mingile câștigătoare în ultimul joc; fiecare minge numerotata are sanse egale de a fi aleasa.

Astfel, atunci cand te gandesti la cum sa castigi la keno trebuie sa identifici zonele jocului pe care le poti controla. Am stabilit deja că nu poți controla mingile și, prin urmare, predicția ta asupra lor. Totuși, ceea ce poți controla sunt pariurile și banii tăi.

Cum să câștigi la Keno - Controlează-ți pariurile și banii

Controlul pariurilor este un sfat grozav pentru cum să câștigi la keno. Există două moduri de a vă controla pariurile. În primul rând poți controla cât de des pariezi; în al doilea rând, poți controla cât de mult pariezi. Cât de mult pariezi este cât pariezi pe fiecare carte. Majoritatea cazinourilor online vor avea minime și maxime, și asta e în regulă, dar trebuie să fii sigur că alegi limitele cu care joci în funcție de bankroll-ul tău. Când alegeți cu cât de mult să pariați, este înțelept să calculați cu câte jocuri ați putea juca la acel ritm; probabil vei câștiga ceva pe parcurs, care îți va prelungi timpul de joc, dar totuși ar trebui să faci o idee bună despre perioada de joc.

De exemplu, dacă ai 20$, nu are rost să faci jucând $5 fiecare joc – dacă nu câștigi nimic, primești doar 4 jocuri și gata. În al doilea rând, poți controla cât de des pariezi. Aceasta înseamnă că nu trebuie să jucați fiecare joc; ai putea juca un număr stabilit la o oră, o zi sau chiar o săptămână. Amintiți-vă că, dacă nu aveți bani, nu puteți juca, așa că cel mai bun mod de a câștiga la keno este să aveți întotdeauna bankroll cu care să jucați; acest lucru se realizează prin a fi sensibil și în ritmul tău.

Cum să câștigi la Keno - Niciodată să nu-ți urmezi instinctul

Amintește-ți întotdeauna că keno este un joc de noroc – instinctul tău nu are cum să știind ce va apărea și ce nu va apărea! Acestea fiind spuse, dacă ai bani de ars și un sentiment puternic, nu este nimic mai interesant decât să joci un pariu de intuiție. Amintiți-vă doar că acesta este un mijloc de emoție care poate câștiga, nu o modalitate de a câștiga cu o emoție suplimentară.

Urmați acești pași logici pentru a câștiga la keno și veți descoperi că jucați mai mult pe termen lung , și astfel oferindu-vă oportunitatea de a câștiga mai mult pe termen lung.