Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Pariuri Keno

Diferite tipuri de pariuri Keno

Există multe tipuri diferite de pariuri keno – pariuri standard keno, pariuri way keno, pariuri split keno și multe altele. Keno este un joc foarte simplu și, prin urmare, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la diferitele tipuri de pariuri keno; cu toate acestea, este important să știți despre ele, deoarece pot schimba jocul și jocul destul de semnificativ. Pariul standard keno este cel mai bun loc pentru a începe, dar aruncați o privire la celelalte și, când simțiți că le înțelegeți, încercați.

Pariuri Keno standard

Standard pariurile keno sunt tipul de pariu cu care toată lumea este familiarizată ca fiind cel mai simplu tip de pariu keno. Pariurile standard keno implică marcarea numerelor pe care doriți să le pariați pe cardul keno. Numărul de numere pe care le puteți alege depinde de regulile cazinoului, dar indiferent de ceea ce pariați, sperați că acele numere vor apărea și cu cât veți fi mai corect, cu atât câștigul dvs. este mai mare.

Way Keno Bets

În timp ce pariurile standard keno sunt pe numere individuale, felul în care pariurile keno sunt pe grupuri de numere. Acest lucru este mult mai complicat de făcut, deoarece este posibil să pariați pe mai multe grupuri de numere care apar în același joc. de exemplu, puteți selecta 3 grupuri mici de 3 numere pe o singură carte; în acest caz ai miza pe aceste grupuri. Aceasta înseamnă că, dacă a apărut câte un număr din fiecare dintre grupuri, în timp ce ați fi primit corect 3 numere, nu ar conta, deoarece nu sunt în același grup. Cu toate acestea, pariurile way keno vă permit să luați aceste grupuri și să le combinați dacă este necesar, crescând astfel șansele și făcând jocul mult mai distractiv. Această ultimă caracteristică dă Way Keno Bets numele lor alternativ de Combined Keno Bets - deoarece puteți combina aceste grupuri.

Este posibil să schimbați cotele Keno

Nu este posibilă. este posibil să schimbați șansele la extragerea mingii, totuși mulți cred că este posibil să vă afectați șansele de câștig. Cel mai bun mod de a vă mări modificările de câștig este să studiați tabelul de plată și să acționați în cel mai bun mod. De exemplu, dacă un cazinou plătește bani egali pe 3 numere alese pe un pariu minim, dar îți dublezi banii pe un pariu maxim, ar putea merita să joci pariul maxim. Pentru a face acest lucru, poate fi necesar să găsiți un joc keno care vă permite să jucați cu un pariu maxim pe care vă simțiți confortabil. Acest lucru ne aduce la cel mai bun mod de a vă crește șansele de câștig – gestionați-vă banii și luați decizii informate și sensibile. Dacă nu aveți numerar, nu puteți juca, așa că participarea la pariuri maxime la mesele înalte va duce la cote proaste la keno!

Pariuri pe Keno Split

Pariuri pe Keno Split. reprezintă un mijloc de a juca, în esență, mai mult de un joc simultan, pe același bilet. Puteți face selecțiile pe cartea dvs. de keno așa cum ați face pentru un pariu direct, dar în loc de un singur set, puteți face mai mult de un set de numere și, astfel, aveți mai mult de un joc în mișcare pe acea carte.|| |236

Now that you know what the various keno bets are, the best course of action is to go to the casino and play them. Always remember that you don't have to play straight off with real money, but rather in this case it would be advisable to play the different types of bets with play money until you understand exactly what's going on with them, and you internalize how they work. Good Luck, and Enjoy!