Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Cluburi Keno

Cluburi Keno pentru distracție și bani

Keno Cluburile sunt unul dintre jocurile populare ale cluburilor. Aveți ocazia să obțineți desene din acest joc de acțiune continuă la fiecare 4 minute.

Cum să jucați în cluburile Keno?

Puteți juca Club Keno luând până la 10 numere , dar ar trebui să fie între 1 și 80. Când plătiți un pariu, vi se va plăti un premiu în bani în funcție de numărul de numere corecte ridicate de dvs. Vor fi mai multe extrageri electronice într-o oră pentru numerele Keno. Dacă vă aflați în Michigan, puteți paria pe fiecare joc de la 1 USD la 20 USD pentru fiecare joc jucat. Poți câștiga chiar și 2 milioane de dolari doar la un pariu de 20 de dolari. Pe un bilet Keno, trebuie să alegi până la 10 numere și să plătești pariul. Înmulțiți pariul cumpărând un kicker pentru 1 USD în plus pentru un pariu de fiecare 1 USD. Biletul Keno va fi scanat în computerele Loteriei și apoi marcat cu ora. Numerele aleatoare extrase electronic sunt postate pe un ecran al barei. Pe baza numărului de numere câștigătoare alese de jucător, plățile le sunt făcute.

Ce sunt cluburile Keno?

În cluburile Keno, la fiecare 5 minute, există extrageri. în jocul de acțiune rapid, amuzant și continuu. Este ușor și interesant să joci jocul. Jocul oferă o gamă largă de premii în bani. Un pariu de 1 USD te poate duce în topul premiului de 100.000 USD. Puteți câștiga cluburile Keno potrivind fie unele sau toate numerele pe care le-ați selectat cu numerele extrase. Poți câștiga mai mult potrivind mai multe numere.

Câștiguri în cluburile Keno

Este foarte ușor să vezi dacă ai câștigat sau nu premiul în bani al clubului Keno. La fiecare 5 minute, 20 de numere sunt extrase la întâmplare. Câștigătorii fiecărui numere Club Keno sunt afișați pe un monitor TV cu circuit închis. Dacă ratați rezultatele extragerii biletului achiziționat, utilizați validatorul automat de bilete situat în restaurante sau baruri. Prin rularea codului de bare pe biletul de club keno folosind validatorul, veți putea afla dacă aveți un bilet câștigător. Puteți colecta câștigurile cluburilor Keno de la un comerciant cu amănuntul licențiat de cluburi Keno, sub rezerva unui maxim de 600 USD. Premiile mai mari de 600 USD pot fi revendicate de la Birourile Loteriei de Stat situate în diferite locuri. Premiile jocului Club Keno, de peste 100.000 USD pot fi revendicate la sediul Loteriei.

Cluburile Keno - Avantaje

Cu un pariu de 20 USD, puteți câștiga premiul superior de 2.000.000 USD. Aveți posibilitatea de a face desene în toate zilele săptămânii, de la ora 6.05 până la 1.45 dimineața. Cluburile Keno vă oferă o varietate de 10 opțiuni de pariere. Jocul oferă, de asemenea, o varietate de 37 de moduri de a juca și de a câștiga. Există o taxă minimă de 1 USD per pariu.

Kicker

Primești 1 USD în plus pentru fiecare 1 USD pariat de tine. Bifați caseta kicker de pe fișa de joc. Jucând Kicker, poți dubla costul unui pariu obișnuit la Keno Club. Înainte de fiecare desen de Club Keno, puteți vedea rotirea roții pe un monitor selectând aleatoriu Kicker Numbers. Îți poți înmulți suma premiului cu numărul de kicker selectat de tine.