Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Contor Keno

Rolul contorului Keno

Pentru plasare pariurile tale pe keno, trebuie să mergi la un ghișeu de keno. După joc, trebuie să vă întoarceți din nou la ghișeul keno pentru a vă colecta câștigurile.

Scriitor Keno la ghișeul Keno

Scriitorul Keno este un angajat care lucrează în spatele ghișeului Keno. Scriitorii de Keno îndeplinesc datoria de a plasa pariuri ale tuturor jucătorilor, de a organiza furnizarea de bilete de keno către jucători, de a verifica biletele de keno câștigate de jucători și, în cele din urmă, de a gestiona plățile. Scriitorii de keno de la ghișeul de keno desfășoară jocul într-o unitate de jocuri de noroc. Într-o manieră bine organizată, ei primesc, verifică și înregistrează pariurile în numerar ale diverșilor clienți. Scriitorii keno de la ghișeul keno anunță numărul de bile selectate. La ghișeul keno, aceștia scanează biletele câștigătoare depuse de diverși clienți, fac un calcul al sumelor câștigătoare și fac plata către clienți. Ei au cunoștințe temeinice despre regulile jocului și fac profituri perfecte ale jocului.

Procesul de la ghișeul Keno

La fel ca bingo, Keno necesită, de asemenea, un personal mare pentru a conduce treburile jocului. Înainte de extragerea numerelor, toți jucătorii trebuie să predea biletele și pariurile scriitorului de keno la ghișeul keno din salonul de keno. Alternativ, ei își pot oferi biletele și pariurile alergătorului keno care este prezent lângă ghișeul cazinoului. Scriitorii keno de la ghișeul keno primesc biletul principal sau originalul jucătorului și apoi marchează numerele pe duplicat. Îi dau un bilet înapoi jucătorului și îl păstrează cu ei pe stăpân. Angajații de la ghișeul keno au responsabilitatea de a scrie biletele de keno duplicate ale jucătorilor. În timp ce fac acest lucru, ar trebui să descifreze multe pariuri sau potențiale pariuri.

Sarcini la Keno Counter

În timp ce sute de jucători joacă în fiecare zi cu mai multe jocuri, sarcina de a gestiona Contorul Keno este adesea un proces obositor. Partea din față a biletului duplicat conține numerele alese, numărul jocului și data. Prin adoptarea acestei tactici, managementul contorului keno poate preveni înșelarea jucătorilor care înșală prin marcarea biletelor după joc. Cazinourile mari angajează alergători de keno la ghișeele de keno pentru a gestiona mult trafic. Jucătorii se apropie de scriitorul keno la ghișeul keno cu biletul principal și se întorc înapoi cu un bilet duplicat. În unele cazinouri, ei fac și treaba bancherilor pentru jocul de la ghișeul Keno. Ei iau bani pentru apă și plătesc câștigătorii după ce jocul se termină. Ambele responsabilități de la ghișeul Keno necesită multă atenție abilităților de serviciu clienți, detaliilor și abilităților matematice pentru a adăuga rapid numerele. Personalul care se ocupă de ghișeul Keno are nevoie de abilități bune. De obicei, clienții proști care suferă pierderi mari la jocuri de noroc încearcă să pună vina pe cei care alergă la keno la ghișeul keno. Pentru a gestiona eficient astfel de oameni, personalul postat în posturile de scriitor și alergător la ghișeul keno primește o pregătire intensivă de specialitate.