Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Istoria Keno

Istoria Keno – Originile cazinoului online Keno

A wonderful combination of loterie și bingo, Keno și, mai recent, keno online a captat imaginația și a cucerit inimile jucătorilor din întreaga lume.

Unde a început?

Începutul exact al jocului de keno este greu de identificat, deoarece nu a fost niciodată documentat în mod specific. Cu toate acestea, există mai multe tradiții sau mituri care se referă la dezvăluirea originilor jocului de keno care ar deveni în timpurile moderne jocul de keno online. O opinie afirmă că Cheung Leung din dinastia Han chineză era familiarizat cu un joc foarte asemănător cu keno-ul modern și chiar că el ar fi introdus jocul - care ar fi fost cam la începutul secolului al II-lea î.Hr. Susținătorii acestei teorii susțin că anumite suluri susțin că, ca urmare a războiului și a asediului, cuferele lui Cheung se epuizau și erau nemulțumiți de efortul de război, cetățenii săi nu au vrut să contribuie în continuare la aventurile sale. Pentru a strânge fonduri, a creat acest joc de noroc. Succesul jocului pe care l-a creat a fost atât de intens încât s-a răspândit curând în toată China și, de fapt, se spune că jocul Keno a avut un rol în creșterea veniturilor pentru Marele Zid Chinezesc. Keno continuă să-și joace rolul în istoria chineză, unde este cunoscut și sub numele de Jocul porumbeilor albi, după porumbeii călugători care vor aduce știri despre numerele câștigătoare.

A fost cu adevărat Keno?

In essence, yes it was really keno just as we see with internet keno today, however there were some differences. In most cases this early keno game would have letter representations rather than numbers, and it is believed that the original keno game may have had up to 120 characters. The transfer to modern keno and online keno that is familiar to us today with its 80 characters occurred only when keno left China.

Cum și-a găsit Keno calea spre vest?

Cel mai probabil înseamnă că Keno a trebuit să-și găsească drumul de la Est la Vest prin imigrația din China în America. Este posibil să fi fost oarecum familiară lumii occidentale prin mișcările comerciale din secolele anterioare, totuși odată cu imigrația în masă în SUA, din care imigranții chinezi au constituit o cantitate semnificativă; Keno și-a găsit cu adevărat punctul de sprijin în Occident.

Și ăsta e sfârșitul poveștii?

Nu chiar. În primii ani în America, keno a fost în mare măsură un joc chinezesc, cunoscut sub numele de „Loteria Chineză”, și ilegal. Dar amintiți-vă, în acest stadiu, jocul keno încă folosea caracterele chinezești. Toate acestea s-au schimbat spre sfârșitul secolului al XIX-lea, când numerele au fost introduse în joc. În 1931, odată cu legalizarea jocurilor de noroc în Nevada, jocul nu a mai putut fi numit „loterie” și astfel a fost numit „Cursa de cai Keno”.

Când a fost adoptată legislația care taxează pariurile off-track, pretenția că numerele sunt cai nu mai era utilă, iar numele a fost schimbat în simplu „keno”.