Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Loteria Keno

Înțelegeți regulile loteriei Keno

Înainte Începând să joci jocurile Keno, trebuie în primul rând să înțelegi regulile referitoare la loteria Keno. De-a lungul anilor, au fost concepute multe moduri de a juca la loteria keno. Există diferite categorii de bilete de loterie. Acestea sunt bilete directe, bilete de drum, bilete separate, bilete King, bilete combinate.

Bilete drepte

Biletele directe sunt cele mai comune și de bază. Trebuie pur și simplu să vă marcați numerele și apoi să așteptați cu răbdare extragerea. În primul rând, trebuie să decideți cu privire la numărul de locuri pe care doriți să le jucați. De obicei, cazinourile vi se vor permite să alegeți până la 15 locuri. Unele cazinouri permit chiar alegerea a până la 40 de numere pe biletul tău direct. Pentru început, joci doar cu 4 până la 8 numere. Nu merită să joci sub 4 locuri, cu media de 30% pe care o iau cazinourile. Cu cât locurile alese de dvs. sunt mai multe, cu atât mai mult va fi raportul dintre șansele de a lovi toate.

Suma pariată

În al doilea rând, trebuie să vă decideți cu privire la suma pariată. De obicei, biletele directe costă 1 USD fiecare, deși uneori pot costa 70 de cenți sau mult mai puțin. Aveți posibilitatea de a juca în multipli ai ratei de bază. Când optați pentru un bilet divizat, aveți șansa de a juca două sau mai multe bilete drepte pe același bilet fizic. Grupul de numere din fiecare bilet logic poate fi fie încercuit, fie doar separat printr-o linie. Fiecare joc care are grupuri de numere ar trebui să aibă numerele sale unice fără a fi partajate cu alte grupuri. Deși nu există niciun avantaj special în biletul divizat, veți putea marca două sau mai multe jocuri pe aceeași hârtie. Cu toate acestea, cu bilete împărțite, nu puteți folosi același număr de mai multe ori.

Bilete

În ciuda complicațiilor, biletele de drum sunt preferate din două motive: comoditate și tarife fracționale . Biletele Way oferă mai multă comoditate pentru unii jucători de keno. Mai multe jocuri pot fi marcate pe un singur bilet. În afară de aceasta, aveți libertatea de a juca la rate fracționale, până la 10 cenți pentru fiecare sens, în loc să jucați cu suma obișnuită de 1 USD pe care este posibil să trebuiască să o plătiți pentru un bilet direct. Plățile pentru ambele bilete, precum și pentru biletele multiple sunt aceleași.

Evitați biletele de drum, dacă sunt confuze sau când nu aveți niciun interes pentru ratele fracționate. Cu biletele combinate, aveți opțiunea de a combina grupuri de diferite pariuri simple pe un singur bilet în moduri diferite, pariând o singură unitate pentru fiecare combinație posibilă. De asemenea, puteți combina în mod convenabil pariurile mod și pariurile directe pe un singur bilet. Asigurați-vă că pariurile de grup pe biletul combinat sunt marcate clar pe partea dreaptă a biletului. Pe un bilet King, primești doar un număr încercuit de la sine. Numărul este cunoscut sub numele de King, care este utilizat prin combinarea cu alte grupuri pe un bilet. Uneori, cazinourile oferă bilete speciale pentru a promova jocurile keno. Acestea ar trebui să fie jucate într-o manieră prestabilită, iar plata ar trebui să fie realizată folosind un program de plată diferit. Pentru confortul jucătorului, graficul de plată este marcat pe un bilet special. Biletele speciale oferă oferte mai bune decât celelalte bilete de rutină keno.