Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Keno Lounge

Administrarea unui Keno Lounge

Keno este jucat într-un salon Keno într-un cazinou

Despre Keno Lounge

Trebuie să știți despre conceptul unui salon Keno studiind diferența dintre keno de cazino și keno online în timp ce jucați jocuri keno. Trebuie să vă aplicați abilitățile și cunoștințele de keno la salonul de keno din cazinourile recomandate. Un salon de keno oferă un procent mai bun de casă și bonusuri pentru jucători pentru a atrage mai mulți jucători. Principala diferență a Keno cu alte jocuri de noroc constă în lounge. La fel ca bingo, jocul de keno necesită, de asemenea, un lounge și facilități de relaxare mai bune. Salonul ar trebui să faciliteze generarea de numere aleatoare și să ofere rezultate mai bune multor oameni.

Intrarea într-un salon Keno

De îndată ce intri într-un cazinou și vizitezi un salon de keno, este foarte important pentru tine să cauți o mulțime de canapele sau locuri. De obicei, zona lounge-ului keno este bine separată și distinsă de alte zone ale cazinoului, prin utilizarea unui paravan de sticlă. În unele cazinouri, un bol de plastic este aranjat pentru a arunca scândurile numerotate marcate în buncăr. În caz contrar, generatoarele de numere computerizate aleatorii sunt folosite pentru mai mult confort. De obicei, un salon de keno dintr-un cazinou live conține o tablă mare care conține numere digitale iluminate sau un ecran video care afișează numerele câștigătoare odată ce acestea sunt aruncate din tobă în buncăr. În unele saloane de keno din cazinouri, multe ecrane video sunt folosite în loc de a folosi o singură tablă pentru a difuza rezultatele curselor de keno fictive după extragere. Salonul keno de la majoritatea cazinourilor utilizează monitoare video pentru a afișa rapid rezultatele curselor câștigătoare pentru întregul hotel. Cu această facilitate, o persoană care joacă un alt joc poate plasa în mod convenabil pariuri keno la keno lounge.

Activități la keno lounge

Pentru a oferi servicii mai bune jucătorilor care recurg la multi-tasking Activitățile în timpul jocurilor de noroc, cazinourile recrutează alergători keno. Acestea sunt folosite pentru a livra biletele marcate la biroul de asistență pentru clienți sau la o cușcă a scriitorului keno situată în salonul keno. Alergătorii Keno de la Keno lounge îi întorc jucătorilor cu biletul lor computerizat și întreabă dacă ar dori să joace din nou keno. Keno alergători și chelnerii de jocuri de noroc disponibili la keno lounge vând bilete de bilete și apoi își iau biletele în keno lounge. Manevrarea eficientă de către personalul de la salonul keno previne cozile lungi și aglomerația la ghișeul keno. Salonul de keno este o parte importantă a cazinoului.

Marcarea biletului de Keno în Salonul de Keno

După ce jucătorii intră în salonul de keno, li se vor furniza markere sau „keno”. creioane colorate”, instrumentele de scris care fac urme de neșters pe bonurile de keno. Unele cazinouri elegante și cazinouri tradiționale folosesc cerneală indiană și pensule pentru a face pete pe bilete. Cerneala ajută personalul de la salonul keno să verifice numărul selectat pentru a evita orice confuzie sau dispută cu privire la numerele câștigătoare. Dacă salonul de keno nu are articolele de mai sus, vă puteți aduce propriul material pentru a facilita procesul de urmărire a numerelor câștigătoare.