Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Cote Keno

Ce trebuie să știți despre cotele Keno

Keno is a game of chance, but that isn't to say that mathematics plays no part in it. In fact, understanding keno odds is vital to understanding the game. The term "Keno Odds" refers to the math involved in the game of keno – keno odds determines what the likelihood is of winning.

Cote Keno - Înțelegerea ce sunt cotele Keno

Pune foarte simplu, cotele keno sunt legile probabilității care se aplică oricărei alegeri aleatorii din 80 de numere. Acesta este un calcul pur matematic și, prin urmare, este un absolut. Șansele ca o anumită minge de 80 să fie aleasă rămâne o cotă constantă, la fel și alegerea uneia dintre 79, 78 etc. bilete de tombolă. Spre deosebire de mulți factori implicați în acest joc și în alte jocuri, cotele keno nu sunt ceva care se poate schimba de la cazinou la cazinou. Cu toate acestea, ceea ce se poate schimba de la cazinou la cazinou sunt plățile sau recompensele pentru anumite pariuri. Un cazinou poate decide să plătească pariurile cu valori nominale mai mici la o rată mai mică decât pariurile maxime, de exemplu. Cu toate acestea, ceea ce este întotdeauna adevărat este că, cu cât rezultatul este mai puțin probabil, cu atât va fi mai mare plata; adică dacă șansele sunt scăzute, plata este mare.

Deci Care sunt cotele Keno

Într-un joc de keno de bază, fără bonusuri, șansele de a obține un anumit număr de bilele corect sunt aproximativ așa cum se arată în tabelul de mai jos

1 număr ales corect

Este posibil să se schimbe cotele Keno

Nu este posibil să se schimbe șansele de remiză a mingii, totuși mulți cred că este posibil să vă influențați șansele de câștig. Cel mai bun mod de a vă mări modificările de câștig este să studiați tabelul de plată și să acționați în cel mai bun mod. De exemplu, dacă un cazinou plătește bani egali pe 3 numere alese pe un pariu minim, dar îți dublezi banii pe un pariu maxim, ar putea merita să joci pariul maxim. Pentru a face acest lucru, poate fi necesar să găsiți un joc keno care vă permite să jucați cu un pariu maxim pe care vă simțiți confortabil. Acest lucru ne aduce la cel mai bun mod de a vă crește șansele de câștig – gestionați-vă banii și luați decizii informate și sensibile. Dacă nu aveți numerar, nu puteți juca, așa că participarea la pariuri maxime la mesele înalte va duce la cote proaste la keno!