Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Plăți Keno

Întrebări frecvente privind plățile Keno

Înțelegerea plăților Keno sunt o parte esențială a înțelegerii modului de a juca keno online. Plățile Keno sunt motivul pentru care jucăm acest joc – acea șansă de a câștiga. Acestea fiind spuse, avem tendința să nu ne gândim prea mult la componența plăților în sine; deci, în cazul în care vă întrebați, iată cele mai frecvente întrebări pe această temă.

Ce sunt plățile Keno?

Plățile Keno, referiți-vă la suma pe care o veți câștiga dacă ați" apar numerele re alese. Astfel, orice câștig pe care îl aveți la keno este o plată pentru keno.

Cotele Keno sunt diferite în diferite cazinouri?

Ca și în cazul majorității jocurilor de cazinou, fiecare cazinou va avea un procentaj de plată diferit; aceasta înseamnă că suma medie plătită pe an de acel cazinou poate fi mai mare sau mai mică decât altul. Cu toate acestea, de obicei, un cazinou va fi deosebit de puternic în unele jocuri și mai slab în altele. Astfel, procentele de plată pentru keno vor diferi de la cazinou la cazinou, iar cheia este să găsiți cazinoul online cu cele mai bune procente de plată pentru keno.

Sunt plățile online keno mai bune decât plățile pe teren keno?

În cea mai mare parte, cazinourile online vor avea întotdeauna plăți mai bune decât cazinourile pe teren, pentru simplul fapt că versiunea online are mult mai puține cheltuieli decât cea pe teren. Cu toate acestea, există o excepție majoră de la această regulă și aceasta este mașina video keno. Aparatul video keno este, în general, singura formă de keno pe teren care poate concura cu jocul online. Motivul pentru plățile bune pe video keno este din nou din cauza lipsei de costuri generale, dar și din cauza vitezei jocului... 

Cum știu care sunt plățile keno ale unui cazinou?

Majoritatea cazinourilor de renume își vor face procentele de plată disponibile pe scară largă. Cazinoul își va calcula procentele de plată în fiecare trimestru sau în fiecare an și va avea auditori independenți pentru a face acest lucru. Unele cazinouri vor afișa aceste rezultate într-un loc ușor de găsit pe site, dar majoritatea nu o vor afișa. Dacă cazinoul nu le afișează, atunci puteți contacta personalul de asistență și puteți solicita acele informații.

Cum arată plățile keno?

Plățile keno vor fi prezentate în procente. De exemplu, un procentaj de plată pentru keno poate fi de 97% sau 90%. Acest procent se referă la suma plătită de cazinou în medie pentru fiecare dolar pariat. Cel mai simplu mod de a-ți da seama în termeni reali este să te gândești la asta ca la un dolar; astfel, într-un cazinou cu plăți de 97%, în medie 97c ar fi plătiți pentru fiecare dolar pariat. Acesta este pentru procentul de plată. Cu toate acestea, plățile specifice ale jocului vor apărea cel mai probabil într-un tabel, ceva de genul acesta:

Numărul corect de bile