Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Keno Runner

Joacă Keno Like Pro

Keno este drăguț exact ca bingo, un joc de noroc, care se joacă în mod obișnuit la cazinouri în zilele noastre.

Istoria Keno

Rădăcinile lui Keno provin din dinastia Han din China antică, de la 205 și 187 î.Hr Comercianții și imigranții chinezi au reușit să introducă acest joc în întreaga lume după ce au învățat America despre el la începutul secolului al XIX-lea. Există povești care leagă acest joc cu strângerea de fonduri care au fost folosite pentru a construi Marele Zid Chinezesc. Unii spun că acest joc a salvat chiar și un oraș chinez antic în timpul unui război. Odată cu trecerea timpului, chinezii au ajutat la construirea căii ferate transcontinentale americane în secolul al XIX-lea, în timpul căreia i-au învățat pe americani să joace keno.

Keno tradițional

În mod tradițional, un keno viu. jocul într-un cazinou se joacă folosind o incintă circulară din sticlă numită „bule”. Această bula conține 80 de bile care seamănă mult cu mingi de ping-pong care joacă rolul de a determina rezultatul extragerii mingii. Bilele sunt amestecate folosind o suflantă în interiorul bulei în timpul extragerii mingii. Toate bilele sunt numerotate de la 1 la 80. Un „apelant” împinge o pârghie care deschide un tub de unde bilele sunt ridicate una câte una într-un tub în formă de V numit „anii iepure”.

Apoi, „apelantul” și un „verificator” înregistrează toate cele 20 de bile care au fost extrase, iar computerul calculează toate pariurile în funcție de numerele extrase. Jucătorii trebuie să marcheze „X” pe alegerile lor de pe biletul keno necompletat, care are 80 de casete de selecție, câte una pentru fiecare minge numerotată. Jucătorilor li se cere apoi să plaseze pariul, după care cele 20 de bile sunt extrase la întâmplare. În funcție de tipul „tabelului de plăți” care este o scară de salarizare; jucătorii sunt plătiți în funcție de numerele de pe bile care se potrivesc cu numerele selectate de pe biletul keno. „Tabelul de plăți” variază foarte mult de la un cazinou la altul.

Keno modern

În keno modern, extragerea mingii are loc în „cabina de keno”, care se numește balon în mod tradițional. keno. Are o suflantă tradițională „ureche de iepure” pentru a amesteca bilele exact ca Keno tradițional. Aici sunt codificate bilele care sunt citite de un computer atunci când sunt extrase și numărul bilei este trimis către un computer. Aici vin alergătorii de keno pe scenă, aleargă strigând „keno”, treaba lor este destul de simplă; acești așa-numiți „alergători” se oferă să transporte pariurile jucătorilor pentru a fi procesate. Li se înmânează plata pariului și formularele de pariu keno completate de jucători.

Alergătorii Keno revin când toate procesele se termină cu un „bilet exterior”, aceasta este chitanța oficială. Jucătorii vor trebui să verifice dacă există greșeli în bilet înainte de extragerea mingii. După înregistrarea biletului de keno, jucătorii trebuie să aștepte cu răbdare pentru a vedea rezultatul extragerii mingii. Câștigătorii pleacă cu mai mulți bani decât au primit, în timp ce perdanții o fac invers.