Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Termeni Keno

Învățați limba Keno

Keno ca oricare alt joc are propriul său limbaj, învățarea acestor termeni keno vă va aduce la viteză în timp ce jucați keno.

Keno of the Orient

Keno și-a făcut drum în toată lumea din Orient. unde era un joc obișnuit, iar legenda spune că keno a salvat chiar și un oraș antic de la distrugerea unui război. Există o poveste și mai interesantă care spune o poveste despre Marele Zid Chinezesc construit cu fondurile strânse jucând keno. Pentru un joc care are o popularitate larg răspândită, keno are uimitor de vechi de aproape douăzeci de secole!!! Chinezii i-au învățat pe americani să-l joace în secolul al XIX-lea, iar după aceea au predat restul lumii.

Keno Lingo

Acest joc există de multe secole, așa că jocul nu va fi prea greu. Dar a cunoaște diferiții termeni folosiți în keno va lua cu siguranță ceva timp din programul tău încărcat. Pentru început, keno este aproape ca bingo și este un joc de noroc care se joacă peste tot în lume în cazinouri. Are 80 de bile asemănătoare cu mingi de ping-pong, toate numerotate de la 1 la 80 și sunt, de asemenea, codificate astfel încât computerul să le poată citi. Aceste bile sunt apoi amestecate într-o incintă circulară de sticlă cu un nume minunat, „bulă”. Amestecarea se face cu ajutorul unei suflante în interiorul bulei.

Un „apelant” lovește un comutator care deschide un tub în care toate bilele sunt ridicate una câte una. Aceste bile sunt ridicate într-un tub în formă de V numit interesant „urechi de iepure”. Apoi vine „verificatorul”, care împreună cu „apelantul” face o treabă minunată, înregistrând toate cele 20 de bile care au fost extrase. Între timp, și computerul își face treaba citind bilele care au fost extrase și lucrează la calcule și pariuri pe baza numerelor care au fost extrase. Apoi vine treaba ușoară, marcarea biletului de keno cu X pe 20 din cele 80 de casete de selecție, câte una pentru fiecare minge.

Câștigătorul este decis de computerul care a primit toate pariurile jucătorilor. Acesta calculează și vede câți jucători au primit numerele chiar în casetele de selecție corespunzătoare numerelor din mingile care au fost extrase. Așa cum cântă fetele din cea mai iubită trupă suedeză din lume, „câștigătorul ia totul, învinsul rămâne mic; lângă victorie”.

Termeni ușoare Keno

„Apelantul” este un termen pe care nu îl poți uita, deoarece acea persoană face mult pentru joc apăsând o pârghie care începe extragerea mingii. Apoi urmează „urechile de iepure” care fac o treabă și mai importantă în a trage bilele. „Verificatorul” face o treabă și mai bună, ajutând la înregistrarea numerelor bilelor extrase. Apoi vin „keno runners” care sunt domnișoare drăguțe bine îmbrăcate care îi ajută pe jucători să-și proceseze biletele la keno. Din punct de vedere tehnic, acum cunoașteți toți termenii pe care trebuie să îi cunoașteți în keno!