Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Joc Keno online

Cum funcționează un joc Keno online?

Understanding what an online keno game is and how an online keno game works.

Joc online Keno - Jocul în sine

Keno-ul însuși își are originea în China cu secole în urmă, iar keno online jocul este pur și simplu o progresie naturală a acelui joc. Elementele de bază ale jocului sunt că trebuie să preziceți ce numere vor fi alese din 80 – în acest fel este un fel ca o loterie jucată cu o carte de bingo. Motivul pentru a spune acest lucru este că jocul Keno obișnuit și online oferă jucătorilor o carte de 80 de numere; pe acest card trebuie să alegeți o anumită cantitate de numere; de obicei, între 10 și 20. Pentru a alege un număr într-un joc keno online, pur și simplu faceți clic pe număr; dacă nu vă place alegerea dvs., puteți face clic din nou pentru a o deselecta.

După ce ați ales numerele pe care doriți să pariați, puteți face pariul. Într-un joc keno online, acest pariu poate fi de la un cent la o sută de dolari; majoritatea jocurilor sunt de tipul mizei mai mici, dar ar trebui să știți că există o gamă largă. Odată ce pariurile sunt puse, începe procesul de alegere dintre cele 80 de numere. Într-un joc de keno bazat pe teren, acest lucru se realizează printr-un instrument în stil tumbler cu bilele înăuntru, iar bilele sunt alese aleatoriu una câte una.

Deocamdată, jocul keno online nu există în dealer live. format și, prin urmare, nu există o selecție reală de bile în jocul keno online, ci mai degrabă o alegere aleatorie a numerelor care vor fi adesea reprezentate vizual prin alegerea bilelor. Odată ce toate numerele au fost alese, cazinoul va putea determina instantaneu dacă ați câștigat sau nu și vă va efectua o plată acolo unde este necesar.

Joc Keno Online - RNG

Deci înțelegeți modul de joc, dar cum rămâne cu mecanica reală a jocului? cum funcționează jocul în sine? Ei bine, după cum am spus, cu un joc keno online nu există de fapt nicio minge fizică, ci mai degrabă va fi folosit un sistem pentru a selecta rezultatul, care este folosit de toate jocurile de cazinou online – generatorul de numere aleatorii. Un generator de numere aleatorii este un sistem prin care o secvență complet aleatorie de numere este scuipat; aceste secvențe sunt apoi folosite de diferite jocuri pentru a-și reprezenta rezultatele. În mod tradițional, este vorba despre role care se rotesc, o roată și o minge, sau în cazul mingilor fizice keno 80 care produc rezultate aleatorii, dar în lumea online acestea nu pot exista în realitate și astfel RNG intervine pentru a obține acele rezultate. În scopul desfășurării unui joc, acele rezultate sunt afișate într-un mod tradițional – pentru keno, adică bilele care ies dintr-un pahar.