Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Joacă Keno online

Cum să joci Keno online

Este foarte ușor de jucat keno online; cu un ghid pas cu pas pentru site-ul keno, vei juca în cel mai scurt timp. Pentru a juca keno online, trebuie doar să ai grijă de câțiva factori foarte de bază. Mai întâi de toate trebuie să știi unde să joci keno online, iar apoi trebuie să știi cum să joci keno online.

Unde să joci Keno online

În comparație cu alte jocuri de cazinou , precum blackjack-ul și ruleta, keno este un joc destul de nou, cel puțin pentru lumea occidentală, ceea ce este adevărat. În Orient, keno a fost jucat de secole; cu toate acestea, în America și Europa, nu este la fel de comun ca alte jocuri pe care le veți găsi. Acestea fiind spuse, veți vedea o cantitate tot mai mare de suite de cazinouri care oferă keno și astăzi peste 85% dintre cazinourile online oferă keno în cel puțin un format al jocului.

De aceea, pentru a decide unde să jucați keno, desigur, trebuie să selectați un cazinou online care îl oferă, dar în acest sens ar trebui să căutați alți doi factori. De exemplu, cazinoul oferă joc keno în modul descărcare sau flash; iti ofera cel pe care ti-l doresti? În egală măsură, poți să joci keno gratuit sau este oferit doar keno pe bani reali? În plus, ați putea dori să luați în considerare lucruri precum tutoriale și ghiduri de jocuri – site-ul oferă aceste lucruri pentru jocul keno. În cele din urmă, site-ul oferă bonusuri pentru utilizarea cu keno și, dacă da, care sunt cerințele de pariere? Este o idee bună să comparați acești factori diferiți în diferite cazinouri, deoarece aceștia pot varia destul de dramatic și este pur și simplu păcat să vă mulțumiți cu un site care nu vă îndeplinește toate cerințele.

De aceea, unde să jucați keno online este simplu – locul care vă oferă cele mai bune opțiuni de keno online. Toate cazinourile ar trebui să vă ofere informațiile necesare; dacă nu poți afla de pe site-ul însuși, mergi la secțiunea de întrebări frecvente.

Cum să joci Keno Online

Dacă a fost ușor să găsești unde să joci Keno online, atunci să-ți dai seama cum să joci keno online este chiar mai ușor. Veți alege site-ul dvs. de keno online și veți alege descărcarea sau redarea flash și jocul gratuit sau jocul de cazinou cu bani reali în consecință. Veți merge apoi la holul de jocuri și veți selecta jocul keno. Site-ul în sine vă va conduce foarte clar prin ceea ce trebuie să faceți, dar practic veți vedea cardul dvs. keno în fața dvs., pe care vă veți face selecțiile de numere făcând clic pe numerele de care aveți nevoie. Apoi vei face pariul și vei vedea un fel de simulare a bilelor amestecate și apoi selectate. Odată ce toate bilele au fost selectate, le vei vedea pe toate pe ecran, iar cazinoul te va anunța automat dacă ai câștigat sau nu și va face plăți în consecință – este chiar atât de ușor.