Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Video Keno

Un ghid pentru începători pentru Video Keno

Video Keno keno este cea mai nouă adăugare în industria jocurilor video, care include deja popularul video slot și video poker.

Ce este Video Keno?

Video Keno arată foarte asemănător cu o mașină de slot. sau mașină de video poker, pentru că la fel ca aceste două jocuri, este o mașină de sine stătătoare pentru un singur jucător. Ca și pokerul, keno este un joc care se joacă în mod tradițional într-un mediu fizic pe care mulți îl pot juca în același timp. Versiunea video a keno, la fel ca video pokerul, preia principiile jocului și îl pune într-un format electronic pe care o persoană îl poate juca în propriile condiții.

Scopul video Keno

Like the land based game; the aim of video poker is to predict which of 80 numbered balls are going to be selected, in this case by the machine. You will have 1-80 numbers to pick from, and will be able to choose a set amount. Once your selection is made, the machine will pick a set number out of the 80 available – if you predicted correctly you win. There will be different payouts depending on how many correct selections you made, and which bet you made.

Cum să jucați Video Keno

Pentru a începe, trebuie să alegeți tipul de pariu vrei sa faci; cel mai frecvent aceasta va fi alegerea lui Max. Pariați, de obicei 3 sau 4 monede, sau Pariați unul, 1 monedă. Apoi va trebui să selectați numerele pe care doriți să pariați. Numărul de monede pe care aparatul le va accepta, denumirea lor, numărul de numere pe care le puteți alege și numărul de numere selectate de aparat vor varia între diferitele mărci de aparate video keno și diferite jocuri, dar toate aceste informații vor să fie marcate clar pe mașină în sine. Dacă, de exemplu, jucați pe o mașină video keno care permite alegeri de 10 numere, pur și simplu alegeți 10 dintre numerele de care aveți nevoie selectându-le pe tablă; dacă doriți să vă schimbați alegerea, puteți să faceți clic din nou pe un număr și acesta îl va deselecta.

În continuare trebuie să decideți câte jocuri doriți să jucați. Puteți juca un singur joc odată, punând mai multe monede și selectând numere noi de fiecare dată, dar mulți jucători consideră că acest lucru necesită mult timp și nu este util. Prin urmare, veți vedea opțiuni pentru diferite sume de joc, de ex. Joacă Unul sau Joacă Zece. Vor fi mai multe dintre aceste butoane pe mașină și pur și simplu îl apeși pe cel pe care îl dorești.

În acest moment, jocul începe și munca ta este gata. Computerul va alege aleatoriu numere și le va arăta ca bile care sunt selectate care vor gravita apoi către acel număr; dacă se potrivește cu unul pe care l-ați ales, va exista un fel de semn, de exemplu, se va lumina sau va clipi. Orice câștig pe care îl aveți va fi plătit și va începe următorul joc.