Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Beat Roulette

Sisteme pentru a bate ruleta

În timp ce există multe sisteme pentru a învinge ruleta oferite online și în magazine, ceva bun simț și puțin noroc sunt tot ce ai nevoie pentru a învinge ruleta.

Este posibil să folosești sisteme pentru a învinge ruleta?

This question, whether it is possible to use systems to beat roulette, has been around for a long time.  There are many different opinions as to whether it is possible to beat roulette.  The answer varies from a definite "yes", to a resounding "no".  These opinions come from people in all walks of life, from mathematicians to the "man in the street".

Un joc de noroc

Ruleta a fost întotdeauna un joc de noroc și asta nu s-a schimbat. Este posibil să utilizați un sistem care sugerează plasarea de pariuri cu spectru mai larg, ceea ce vă va crește șansele de câștig. Deși încă nu există garanții, există cu siguranță mai multe șanse de a ieși din joc cu un bankroll pozitiv.

Mă va ajuta cumpărarea unei cărți să bat ruleta?

Sunt multe sisteme care sunt disponibile sub formă de carte sau pe internet sub formă de carte electronică. Unele dintre informațiile găsite pe internet sunt oferite celor care le doresc gratuit, iar unele dintre informații sunt vândute la prețuri care variază de la sume destul de modeste până la sume revoltător de mari.

Este nerecomandabil să cheltuiți un sumă mare de bani pe o carte care pretinde că bate ruleta, mai ales dacă nu poți să te uiți la carte și să o evaluezi mai întâi singur. Există mulți oameni care așteaptă să înșele cumpărătorii pentru a cumpăra un produs care cel mai probabil nu va funcționa. Când cumpărați una dintre aceste cărți, de cele mai multe ori, singurul câștigător este cel care vă vinde cartea. Este mai probabil ca vânzătorul să-și facă avere vânzând cumpărătorii de încredere cartea lor, mai degrabă decât jucând într-un cazinou folosind propria metodă.

Șansele în favoarea ta sunt cea mai bună modalitate de a învinge ruleta

Prima sugestie pentru a vă asigura că șansele sunt în favoarea dvs. ar fi să jucați versiunea europeană a ruletei, dacă este posibil. Având doar un zero, avantajul casei scade cu puțin mai mult de 50%. Amintiți-vă - scăderea avantajului casei crește șansele de câștig ale jucătorilor.

Deși este ceva mai puțin interesant, cel mai bine este să plasați pariuri ale căror cote sunt similare cu plățile. Pariurile cu cota de 1:1 sunt pariul impar/par, pariul negru/roșu sau pariul pe numere mici (1 - 18) sau pariul pe numere mari (19 - 36). Există puțin mai puțin de 50% șanse să câștigi atunci când plasezi aceste pariuri.

Cu alte cuvinte, cel mai bun mod de a învinge ruleta este să plasezi doar pariuri care au cele mai bune cote. Deschide-te ca un pic de noroc să vină în calea ta și ar trebui să ieși un câștigător. Deși s-ar putea să nu câștigi sume foarte mari la un moment dat, este mai probabil să renunți cu câștiguri mai modeste, care vor crește în câștiguri mai mari odată ce sunt acumulate.

Deși poate nu chiar atât de mult. interesant ca o singură victorie uriașă, jocul conservator vă va oferi avantajul de care aveți nevoie!