Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Ruletă europeană vs. americană

Ce ruleta oferă cote mai bune?

Many roulette players think there is no need to discuss the odds of European versus American roulette, as it is ‘known’ that European roulette offers better odds.

Diferența dintre ruleta europeană și cea americană …

Înainte de a discuta dacă ruleta europeană sau americană oferă cote mai bune, este mai întâi important să ne uităm la diferențele dintre cele două forme. Diferența majoră dintre cele două tipuri constă în aspectul ruletei. Ruleta europeană găzduiește compartimente separate care au numerele unu până la treizeci și șase, plus o singură secțiune zero. În comparație, ruleta americană are aceleași secțiuni numerotate de la unu la treizeci și șase și o secțiune dublu zero în plus față de o singură secțiune zero.

Originile diferenței zero …

The prima secțiune de zero unică a fost adăugată la ruleta ca o modalitate de a crește șansele în favoarea cazinoului. Când ruleta a intrat în cazinourile americane, a fost adăugat un compartiment dublu zero. Este destul de evident că secțiunea dublu zero a fost adăugată ca o modalitate de a crește și mai mult avantajul casei.

Mai multe zerouri la ruleta online – mai puține șanse….

Zeroul suplimentar acționează ca un număr suplimentar pe roata ruletei și, prin urmare, scade șansele jucătorului. Chiar dacă din cauza dublului zero pare să fie mai greu de câștigat la un joc de ruletă online american, câștigul se face în continuare după aceleași cote ca o roată de ruleta europeană la cele mai bune cazinouri online. Aceasta înseamnă că câștigul la ruleta europeană este de preferat celui de la ruleta americană. Pur și simplu, șansele de 37 la 1 la un joc de ruletă americană devin 36 la 1 la o ruletă europeană. Slotul suplimentar prezintă o situație în care șansele de câștig sunt mai bune la ruleta europeană.

Cote la ruletă ca procent …

Această diferență poate fi explicată și ca procent. Jocul de ruletă europeană oferă un avantaj de 2,7% cazinoului, în timp ce ruleta americană prezintă un avantaj de 5,5% cazinou. Trebuie remarcat faptul că, în astfel de termeni, aceasta este o diferență considerabilă.

Șansele fac diferența la ruleta online...

Deși un jucător de ruleta online poate juca parțial pentru divertisment și distracția jocului, mulți consideră că jocul înseamnă mai mult decât distracție. Majoritatea jucătorilor consideră că, dacă vor juca un joc de ruletă într-o locație de cazinou online, atunci ar prefera să joace un joc la care să poată primi cele mai bune cote posibile. Acest lucru este desigur de înțeles. Când joci pe bani reali, stimulentul câștigării premiilor este un element important al jocului. În plus, dacă un jucător este conștient de faptul că cotele la ruleta europeană sunt preferabile celor de la ruleta americană, atunci versiunea europeană ar fi, evident, selectată.

Pentru aceste cote preferate, mulți oameni aleg să joace la ruleta europeană mai degrabă decât Ruleta americană la cele mai bune cazinouri online.