Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Cum să câștigați la ruletă

You spin the wheel in roulette to place a bet

Ruleta a fost jucată de sute de ani și este enorm popular în cazinourile europene și americane. Există o serie de strategii grozave pentru a câștiga la ruletă, de la strategia James Bond la secvența Fibonacci, dar primul lucru pe care trebuie să-l faci este să decizi ce versiune vei juca. Mai jos, vă oferim detalii despre cum să încheiați jocul cu profit atunci când învârti roata.

Începerea prin a învăța elementele de bază ale ruletei 

În urma istoriei sale din Franța din secolul al XVII-lea, ruleta este unul dintre jocurile clasice de cazinou și joacă în multe filme importante despre jocuri de noroc și emisiuni TV . Dispune de oroată care se învârte, un număr par de numere roșii și negre (între 1-36) și vine în două versiuni oficiale – americană și europeană.

Alături de roată, ruleta vine cu o minge ceramică și o masă de pariuri (cunoscută sub numele de layout). La ruleta americană aspectul are un zero dublu, în timp ce la ruleta europeană are un singur zero.

Masa de ruleta americană 

Craps is a game played with two dice in casinos across the world. Craps is simple to play and easy to learn.

Credit

Masa de ruleta europeană 

European roulette tables have only one green section which has a 0 on it.

Credit

Jucătorii pot miza două tipuri diferite de pariuri la ruletă, fiecare dintre acestea oferind o selecție de posibilități de pariere diferite –pariuri externe și pariuri interne.

Pariuri externe  

Pariurile externe se fac pe grupuri de numere care sunt situate departe de centrul mesei de ruleta. Pariurile externe au șanse mai mari de câștig decât pariurile interne, dar oferă o plată mai mică.

Pariuri din interior la ruleta 

Pariurile din interior sunt pariate pe secțiunea din mijloc a aspectului ruletei. Ele pot fi realizate pe o combinație de numere sau pe numere individuale. În timp ce șansele de câștig sunt mai mici decât în ​​cazul pariurilor externe, plățile pentru pariurile interne sunt mai mari.

Cum joci la ruleta?

Deși există două versiuni diferite de ruletă și două tipuri diferite de pariuri, în general, regulile acestui joc de cazinou sunt foarte simple. Pariezi jetoanele pe un pariu din interior sau din exterior, apoi crupierul învârte roata și dacă mingea ajunge pe un număr care se potrivește cu pariul tău, vei câștiga – este atât de ușor să joci și să câștigi la ruletă!

Învățați să jucați la ruleta online

Odată ce ați înțeles regulile ruletei, există multe cazinouri online grozave pe care vă puteți testa cunoștințele despre acest joc.

Începeți să jucați ruleta online selectând o opțiune de joc gratuit. Acest lucru vă oferă rotiri gratuite pentru a plasa pariuri fără riscul de a vă pierde banii și vă permite să înțelegeți cum se desfășoară acțiunea. Odată ce ai talent de ruletă, poți să mergi la un cazinou live sau terestru pentru a învârti roata în timp real.

Care sunt cele mai bune cinci strategii pentru a câștiga la ruletă?

La fel ca majoritatea jocurilor de cazinou, există multe strategii diferite folosite de jucători pentru a-și îmbunătăți șansele de a câștiga la ruletă. De la sistemul Martingale la abordarea D’Alembert, am explicat mai jos cele mai bune cinci abordări ale ruletei.

Sistemul Martingale 

Sistemul Martingale este una dintre cele mai vechi, mai simple și mai populare strategii pentru câștigarea la ruletă. Ideea este că îți dublezi pariul de fiecare dată când pierzi, ceea ce înseamnă că îți vei recâștiga pierderea inițială odată ce va intra unul dintre pariurile. 

Cum funcționează dublarea în sistemul Martingale? În felul acesta – dacă pariezi 1 GBP și pierzi, atunci următorul pariu este de 2 GBP; dacă pierzi din nou, pariezi 4 GBP data viitoare – aceasta continuă până când câștigi.

Puteți vedea un exemplu de cazinou al sistemului Martingale în videoclipul de mai jos: Secvența Fibonacci

Dacă sunteți un fan al pariurilor progresive, atunci Secvența Fibonacci ar putea fi abordarea ideală a ruletei pentru tine. Funcționează numai pentru pariuri pe bani par și folosește un stil progresiv de pariere, ceea ce înseamnă că plasezi o secvență de pariuri pe roșu/negru, par/impar și 1-18/19-36.

Secvența Fibonacci este derivată dintr-o succesiune continuă de numere care a fost descoperită în anul 200 î.Hr., prin care găsiți următorul număr dintr-o secvență adunând cele două numere dinaintea ei, care arată astfel: 1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144 – 233 … 

Abordarea D'Alembert 

O altă strategie progresivă pentru câștigarea la ruletă, Abordarea D'Alembert vă face să vă determinați pariul folosind o unitate de pariere prestabilită. Scoateți o unitate de fiecare dată când câștigați și adăugați una de fiecare dată când pierdeți, ideea fiind că înseamnă că vă concentrați pe pariuri în care șansele de câștig sunt aproape de 50%.

Unitățile tale de pariuri prestabilite se bazează pe un procent din bankroll și poți seta orice sumă doriți. Aceasta înseamnă că jucătorii conservatori pot avea pariuri mai mici, în timp ce cei mai agresivi pariază mai mari.

Videoclipul de dedesubt oferă o prezentare detaliată a modului în care poți câștiga la ruletă folosind abordarea D'Alembert.


 

Sistem de Martingale inversă

Așa cum dezvăluie și numele, sistemul Martingale inversă aplică același principiu de pariere progresivă ca și sistemul Martingale, dar invers. Rezultatul este că joci o strategie în care îți dublezi pariul atunci când câștigi, mai degrabă decât atunci când pierzi.

Cum funcționează dublarea pariului în sistemul de reverse Martingale? Îți voi explica –  Dacă pariezi 1 GBP și câștigi, atunci pariezi 2 GBP pentru următorul pariu și 4 GBP dacă pariul este bun – vei continua să pariezi în acest fel până când pierzi.

Strategia James Bond  

Dacă vrei să arunci prudența în vânt, atunci pariază ca James Bond. Această strategie vă face să pariați 20 de unități pentru fiecare rundă de jocuri de noroc, cu pariurile plasate după cum urmează: 

  • 14 unități pe numerele 19-36

  • 5 unități pe numerele 13-18|| |269

  • 1 unit on 0 

Dacă pariurile tale sunt bune, vei obține următoarele profituri: 

  • 8 unități de la 19-36

  • 10 din 13-18

  • 16 din 0

Dezavantajul acestei abordări agresive (pe lângă faptul că nu este de fapt James Bond) este că îți vei pierde întregul pariu dacă mingea aterizează pe orice număr de la 1 la 12.

Sfaturi pentru a alege o roată câștigătoare a ruletei

Spre deosebire de jocurile în care concurezi fie împotriva altor jucători, fie împotriva dealer-ului (în special poker), nu poți alege pur și simplu un masă câștigătoare pentru a te așeza și a juca la ruletă – asta se datorează faptului că te lupți împotriva hazardului, mai degrabă decât a abilității brute de joc a unui adversar. Cu toate acestea, în ciuda faptului că șansa joacă un rol atât de crucial în ruletă, există câteva sfaturi care vă vor ajuta să alegeți o roată câștigătoare a ruletei.

Selectați o masă de ruletă „prietenoasă” 

Jocuri de noroc înseamnă luarea deciziilor corecte de pariuri ori de câte ori este posibil. Dacă joci la o masă agresivă, s-ar putea să-ți pierzi concentrarea și să faci alegeri proaste la pariuri.

Alege o masă de ruletă legitimă 

Nu este imposibil ca mesele să fie manipulate (deși șansele ca acest lucru să se întâmple într-un cazinou profesionist sunt foarte mici). Fii cu ochii pe acțiune și stabilește dacă ești așezat la o masă corectă, altfel s-ar putea să fii înșelat din bankroll.

Cât să pariezi pentru a obține câștigul maxim

Cea mai bună modalitate de a câștiga suma maximă la ruletă este să ai răbdare. Pariarea întregului bankroll pe un singur număr este cel mai rapid mod de a câștiga mare. Acest lucru se datorează faptului că are cea mai mare plată (la o rată de35 la 1). Dacă pariul tău nu vine, totuși, această strategie este cea mai ușoară modalitate de a-ți pierde toți banii.

Pentru a câștiga cel mai mult la ruletă, menține-ți pariurile scăzute, cu cotele în favoarea ta și cheltuiește doar banii pe care trebuie să-i cheltuiești — stabilește-ți o limită înainte de a intra într-un cazinou. Nu vă îndatorați pentru a câștiga la ruletă sau la orice alt joc. În schimb, încearcă să câștigi mic, apoi folosește-ți câștigurile pentru a plasa pariuri mai multe sau mai mari.

Cum să alegi pariurile potrivite

La fel ca multe jocuri de cazinou, ruleta are o gamă de tipuri diferite de pariuri cu plăți diferite. Alegerea pariului potrivit înseamnă să știi la ce plată te poți aștepta și să-l echilibrezi cu șansele ca pariul să vină prin: 

Tip de pariu

Numere câștigătoare

Plătire

0

0

35 la 1

00

00

35 la 1

Direct în sus

Single number

35 la 1

Rând

0, 00

17 la 1

Divizat

Două numere alăturate orizontale sau verticale

17 la 1

Strada

Trei numere orizontale (cum ar fi, 6, 5, 4 sau 3, 2, 1 )

11 la 1

Colț

Patru numere alăturate într-un bloc (cum ar fi, 21, 20, 18, 17 sau 5, 4, 2, 1)

8 la 1

Linia de sus sau coș (Ruleta SUA)

0, 00, 1, 2, 3| ||315

6 to 1

Linia de sus sau Coș (Ruleta europeană)

0, 1, 2, 3

8 la 1|| |319

Six line

Șase numere de pe două rânduri orizontale (cum ar fi 33, 32, 31, 30, 29, 28 sau 6, 5, 4, 3, 2, 1)

5 la 1

prima coloană

34, 31, 28, 25, 22, 19, 16, 13, 10, 7, 4, 1

2 to 1

a doua coloană

35, 32, 29, 26, 23, 20, 17, 14, 11, 8, 5, 2

2 la 1

a treia coloană

36, 33, 30, 27, 24, 21, 18, 15, 12, 9, 6, 3

2 la 1

prima duzină

1 la 12

2 la 1

a doua duzină

13 la 24

2 la 1

a treia duzină

25 la 36

2 la 1

Impar

1-35

1 la 1

Chiar

2-36

1 la 1

Red

1, 3, 5, 7, 9, 12,

14, 16, 18, 19, 21, 23,

25, 27, 30, 32, 34, 36

1 la 1

Negru

2, 4, 6, 8, 10, 11,

13, 15, 17, 20, 22, 24,

26, 28, 29, 31, 33, 35

1 la 1

1 la 18

1, 2, 3, ..., 18

1 la 1

19 la 36

19, 20, 21, ..., 36

1 la 1

Ruleta americană vs. europeană — Care este mai bună pentru câștig

Există două versiuni de ruletă – american și european. Fiecare joc folosește o roată, are aceleași tipuri de pariere și prezintă secțiuni roșii, negre și verzi pentru pariuri. Sunt identice cu excepția unui detaliu – ruleta americană are un 0 în plus (folosind 0 și 00) și acest lucru oferă casei un avantaj de5,26%, spre deosebire de 2,7% in European roulette. 

De câte ori ai de ales, joacă mai degrabă versiunea europeană a ruletei decât cea americană. Deoarece versiunea americană are două zerouri (0 și 00), există un spațiu suplimentar pe roată, care crește șansele de câștig. Versiunea europeană are doar un singur zero (0), ceea ce înseamnă că există un spațiu mai puțin pentru ca mingea să aterizeze, scăzând astfel cotele pentru acea masă de ruletă.

Puteți descoperi că pariurile minime sunt mai mare la o masă de ruletă europeană. Acest lucru este intenționat, deoarece este posibil să câștigați mai mult la cote la ruleta europeană.

Întrebări frecvente

Care este cel mai bun pariu care poate fi făcut la ruleta?

Există 22 de tipuri diferite de pariuri în ruletă, cu plăți variind de la 35 la 1 până la 1 la 1. Deși plasarea unui singur pariu are cea mai bună plată la ruletă, vă oferă, de asemenea, cea mai mică șansă de câștig. . Cel mai bun pariu pe care îl puteți face la ruletă este unul care este în concordanță cu strategia de pariuri aleasă de dumneavoastră, deoarece aceasta vă oferă cea mai mare șansă de a câștiga pe termen lung.

Există o strategie pentru ruleta?

Există multe strategii diferite în ruletă, de la D’Alembert progresiv la strategia James Bond bazată pe unități. Strategia Martingale este cea mai populară abordare a pariurilor la ruletă și funcționează prin dublarea când pierzi.

Cum pariezi la ruletă?

Există două tipuri diferite de pariuri la ruletă – pariuri interne și pariuri externe. Într-un pariu interior, pariezi pe zona de mijloc a mesei de ruleta; în timpul pariurilor exterioare, pariezi pe zona exterioară a mesei.