Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Învățați ruleta

Învățați pariurile la ruleta

Nu este greu pentru a învăța ruleta, chiar dacă pare confuz la început!

Aflați despre masa de ruleta

Când mergeți la o masă de ruletă, veți vedea două părți principale. O parte este roata, iar cealaltă parte se numește aspect. Roata este compusă din treizeci și șapte sau treizeci și opt de buzunare puțin adânci, cu treizeci și șase de numere marcate cu roșu și negru și unul sau două buzunare marcate cu verde. Există o minge mică care se ține cu roata. Când este timpul să rotiți, veți vedea dealerul împingând sau aruncând ușor mingea într-o direcție în timp ce învârte roata în direcția opusă.

Dispunerea mesei pare complexă la început, dar după un timp, o vei intelege. Aspectul reprezintă toate numerele de pe roata ruletei și permite o varietate de pariuri. Pentru a plasa un pariu, plasați jetoanele pe partea dorită a aspectului înainte de rotire. Unele cazinouri vă vor permite să vă plasați jetoanele pe aspect după ce a început rotirea, dar dealerul va anunța „nu mai sunt pariuri” la scurt timp după rotire și atunci este prea târziu pentru a plasa un pariu.

Learning Roulette Even-Money Bets

Există un număr foarte mare de pariuri la ruletă diferite. Primul și cel mai de bază tip de pariu pe care îl joacă majoritatea oamenilor este denumit pariu egal cu bani. Există mai multe tipuri de pariuri cu bani egali. Practic, un pariu egal cu bani poate fi plasat pe jumătate din numere (1-36) în oricare dintre modurile principale în care se împart. Adică, puteți plasa un pariu pe prima jumătate sau pe a doua jumătate a numerelor. Puteți, de asemenea, să pariați pe negru sau roșu. Tipul final de pariu cu bani par este pariul sau cota. Dacă plasați unul dintre aceste pariuri și roata aterizează pe un număr inclus în pariul dvs., veți primi aceeași sumă de bani pe care ați plasat-o ca pariu înapoi. Înseamnă că dacă ai pariat un dolar pe roșu și mingea a aterizat pe un număr roșu, vei primi doi dolari - cel pe care l-ai pariat inițial, plus un dolar de câștiguri. Dacă mingea aterizează pe cealaltă jumătate a numerelor, pariul tău este pierdut. Dacă mingea ajunge pe un număr verde, există câteva posibilități cu privire la ce se poate întâmpla în continuare.

Învățarea regulii En Prison în Ruletă

Dacă jucați la ruleta americană standard, nu există o regulă în închisoare, adică dacă mingea aterizează pe un număr verde; zero sau dublu zero, pur și simplu pierdeți pariul. În ruleta europeană, totuși, fie primiți jumătate din pariul înapoi, fie pariul rămâne pe masă pentru o altă rotire a roții pentru a vedea dacă câștigați sau nu.

Învățați alte pariuri la ruletă|| |236

There are many other bets in roulette. You can bet on a column or a row. There is a bet called ‘thirds’ which allows you to bet on the first, second, or third third of the numbers. You can bet on a single number by placing the chip directly on the number. You can bet on two numbers by putting a chip between the two. If you want to bet on four numbers, you can place a chip on the corner that touches all four.

După cum poți vedea, există multe pariuri diferite, dar majoritatea sunt atât de ușor de înțeles că învăț ruleta. este ușor!