Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Strategia ruletei Martingale

Strategia ruletei – Cum să utilizați teoria ruletei lui Martingale

Martingale este o clasă de strategii de pariuri care a devenit populară în Franța secolului al XVIII-lea. Sistemul de ruletă Martingale este un sistem de progresie pentru pariuri egale pe bani.

Cum să utilizați strategia de ruleta Martingale

Puteți folosi acest sistem doar dacă jucați la ruleta europeană live. Nu va funcționa în nicio altă variantă a jocului.
Începeți prin a plasa un mic pariu. Dacă pierdeți, dublați pariul. Dacă câștigați, reveniți la pariul inițial.
Exemplu: Începeți prin plasarea unui pariu de 1 USD pe un pariu roșu sau negru. Dacă pierdeți pariul, la următoarea rotire, plasați un pariu de 2$ pe aceeași culoare. Asigurați-vă că rămâneți la aceeași culoare. Dacă pierzi din nou, atunci la următoarea rotire plasează un pariu de 4 USD. Dacă pierzi din nou, atunci pune un pariu de 8 USD la următoarea rotire. Dacă câștigi la acea rotire, vei câștiga 16 USD. Cu toate acestea, veți fi cheltuit 1 USD + 2 USD + 4 USD + 8 USD = 15 USD. Așadar, veți fi venit cu 1 dolar mai mult decât atunci când ați început. Indiferent de suma pe care o pariezi, vei ieși întotdeauna cu 1 dolar mai mult decât ai început – dacă câștigi.

Odată ce ai câștigat, începi din nou ciclul – începând cu primul tău pariu pe unul dintre culorile. Puteți crește primul pariu în această etapă, dar trebuie să vă asigurați că aveți suficient bankroll pentru a continua să vă dublați pariul până când câștigați.

Teoria din spatele sistemului

Teoria din spatele sistemului de ruleta Martingale este că fiecare câștig va plăti pentru pierderile tale până în acel moment. Deci, indiferent cât de mult ai de pariat, de îndată ce vei câștiga, vei fi înaintea jocului. Întrucât există o șansă de 50-50 ca fiecare culoare să fie rotită la fiecare rotire a roții, ar trebui să câștigați într-un interval de timp nu prea lung.

Dezavantaje ale sistemului de ruleta Martingale

Cel mai mare dezavantaj al acestui sistem este că trebuie să ai un bankroll mare. Deși sistemul va plăti dacă câștigați și va compensa pierderile anterioare, nu vă asigură că veți câștiga vreodată. Ai putea descoperi că ești pe o serie de pierderi și că îți vei pierde întregul bankroll fără să câștigi nimic. Există o mulțime de riscuri implicate în acest sistem.

Majoritatea jucătorilor din sistemul Martingale își vor limita lanțul la 8 pariuri. Dacă începeți cu un pariu de 1 USD, aceasta va însemna că aveți nevoie de un bankroll de 255 USD. Veți paria 1-2-4-8-16-32-64-128. Dacă începeți prin a paria 5 USD, veți avea nevoie de un bankroll de 1.275 USD.

Trebuie să fiți conștient de limitele mesei. În special dacă începeți ciclul cu un pariu mare, este posibil să descoperiți că ajungeți la limita mesei înainte de a câștiga. Acest lucru vă va împiedica să vă dublați pariul, iar atunci când câștigați, câștigul nu vă va acoperi pierderile.