Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Mituri despre ruletă

Mituri despre ruletă – Ce să crezi despre ruletă

Există o serie de mituri despre ruleta care există despre jocul de ruletă și unele dintre ele sunt considerate larg, chiar dacă pot fi complet false.

Toate roțile de ruleta sunt identice

This is most definitely false. The wheels in American roulette and European roulette differ by the amount of numbers they have. In American roulette there is a 00 slot, as well as the 0 and so your chances of winning are decreased from 1 out of 37 to 1 out of 38.

Există un pariu secret cu un 50-50. Șanse de câștig

Puteți întotdeauna să pariați pe 50% din numerele de pe masa de ruletă. Nu există nimic secret în legătură cu acest pariu – puteți acoperi numerele în orice mod doriți. Poți decide să pariezi pe jumătate din numere individual sau poți să pariezi pe coloană și să pariezi pe șapte numere individual sau orice alt număr de combinații. Rețineți că, în medie, veți câștiga mai puțin decât veți pierde.
Adică – dacă plasați 1 USD pe 19 locuri, vă va costa 19 USD. Dacă câștigi, vei primi 35 USD. Scădeți 18 USD pentru locurile pe care le-ați pierdut și veți rămâne cu 17 USD. Cu toate acestea, dacă ați pierdut la pariul dvs., veți pierde 19 USD.

Puteți păcăli cazinoul cu pariuri compensatorii

Dacă tu și un prieten pretindeți că sunteți străini și jucați la fel la masă, plasând întotdeauna pariuri compensatoare, nu vei câștiga mai mult. Ideea din spatele acestui mit este că dacă pariezi 10 USD pe cote și prietenul tău pariază 15 USD pe pariuri, pariezi 25 USD în total, dar riști doar 5 USD. Adevărul este că casa va câștiga aceeași sumă de bani indiferent și, în timp ce tu poți câștiga, vei crește riscul și, prin urmare, vei plăti mai mult pentru asta.

Lasă ciclul să se maturizeze și pariază pe un număr care nu are. 't Come Up

Ruleta este un joc complet aleatoriu. Aceasta înseamnă că rotiri trecute nu au nicio relevanță pentru rotiri viitoare. Există aceeași probabilitate ca un anumit număr să apară, indiferent dacă a lovit sau nu în trecut. Este posibil ca, în cazul în care o roată este înclinată (adică, este dezactivată) să tindă către un anumit număr. Cu toate acestea, roțile sunt verificate și recalibrate în mod regulat, iar șansele de a găsi o roată care este suficient de părtinitoare pentru a face o mare diferență pentru câștigul dvs. sunt mici.

Puteți învinge ruleta cu matematică

Acest lucru duce la mitul anterior despre predictibilitate. Deoarece învârtirile trecute nu au nicio relevanță pentru învârtirile viitoare, nu pot exista date matematice de analizat pentru a elabora un sistem. Ruleta este pur aleatorie.

Sisteme de gestionare a banilor de ruleta

Sistemele de gestionare a banilor de ruleta nu pot afecta marginea casei. Indiferent de sistemul pe care l-ați instalat, casa va avea același avantaj față de jucător. Cu toate acestea, deși este posibil ca sistemele de gestionare a banilor să nu poată asigura că câștigați, ele ar trebui să vă reducă șansele de a pierde.