Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Ruletă europeană online

Ruleta europeană online – Istoria ruletei europene online

Ruleta europeană online este astăzi unul dintre cele mai populare jocuri care se găsesc online; și unul dintre cele mai incitante.

Ce este ruleta europeană online

Ruleta europeană sau ruleta franceză este jocul original de ruletă care și-a găsit faima în saloanele de jocuri ale elitei din Paris și alte capitale europene în secolul al XVIII-lea și următoarele. Ruleta europeană, ca toate ruletele, este în mare măsură un joc de noroc, în care pariezi pe un posibil rezultat. Ruleta europeană online este exact aceeași cu ruleta europeană, cu excepția mijloacelor media în care este disponibilă – mai degrabă virtuală decât fizică.

Care este scopul ruletei europene online?

Ruleta europeană este un joc care implică o roată care se învârte cu 37 de buzunare numerotate de la 0 la 36. O masă de pâslă afișează multe casete care reprezintă diferite opțiuni de pariere. O minge este aruncată în roata care se învârte, unde va sări până când roata nu se mai învârte, ceea ce face ca mingea să cadă într-unul dintre aceste buzunare. Buzunarul de numere în care ajunge este numărul câștigător, iar cei care au pariat pe acel număr câștigă. Desigur, într-un joc de ruletă europeană online nu există nicio roată fizică, ci mai degrabă o reprezentare a uneia pe ecran. Cu excepția cazului în care jucați într-un joc cu dealer live, nu există nicio roată reală nicăieri, ci mai degrabă un număr este ales dintr-un generator de numere aleatorii care este la fel de corect ca o roată care se învârte, iar acest rezultat este reprezentat pe ecran. Astfel, scopul ruletei europene online este de a prezice rezultatul rotirii, pariând pe numărul sau rezultatul corect.

Cum joci la ruleta europeană online?

Online europeană ruleta se joacă prin deschiderea unui cont pe bani reali sau a unui cont pe bani distracție la un cazinou online care oferă ruleta europeană online. Cu credit în contul tău, vei merge în lobby-ul jocurilor și vei selecta masa online de ruletă europeană la care vrei să joci. Vei vedea roata și pâsla în fața ta și trebuie să pariezi. Vă puteți pune pariurile făcând clic pe jetoanele pe care doriți să le pariați și făcând clic pe unde doriți să le plasați. Există o mulțime de tipuri diferite de pariuri pe care le puteți face la ruleta europeană online și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat cu ele înainte de a începe să jucați. Odată ce toate pariurile sunt puse și roata este rotită, vă așezați pe spate și așteptați rezultatul. Buzunarul în care se așează mingea va apărea pe ecran într-o mini fereastră, astfel încât să fii sigur de rezultat; în acest moment, toate plățile vor fi făcute și veți vedea masa curățată de jetoane gata pentru runda următoare. Dacă ați câștigat, veți primi automat plata, așa că nu trebuie să vă faceți griji că nu pierdeți dacă vă uitați în altă parte pentru un minut.