Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Sisteme de ruleta online

Sisteme de ruleta online – Sisteme de ruleta online simplificate

În timp ce ruleta este cu siguranță un joc de noroc, există câteva sisteme dovedite de ruleta online care te pot ajuta să devii un câștigător al ruletei online.

În jocurile de noroc trebuie să te uiți la domeniile care cineva are puterea de a determina cel mai bun mod de a manipula rezultatul în avantajul cuiva – în cazul ruletei, această putere constă în tehnicile de pariere și, prin urmare, fiecare dintre sistemele de ruleta online de succes se bazează în jurul tehnicilor de pariere.

Sisteme de ruleta online: Metoda de anulare

Metoda de anulare poate fi denumită și Sistemul Labouchere și este un plan de pariuri pe care îl stabilește înainte de a începe. Acesta este foarte flexibil și poate fi jucat cu bani mari sau mici, în funcție de nevoile tale. Începi prin a scrie o secvență de numere; aceasta ar putea fi orice secvență, de exemplu, 11122 sau 12345. Fiecare dintre numerele scrise reprezintă unități de pariere, deci 1 = 1 pariu, unitatea 5 = 5 unități de pariere. Începi prin a lua numărul din extrema stângă și numărul din extrema dreapta și le aduni împreună - acesta este primul tău pariu. Dacă câștigați acel pariu, tăiați acele numere și treceți la următoarele numere din linie și faceți același lucru. Dacă totuși pierzi pariul, corectezi numărul pe care l-ai pierdut la capătul drept al liniei și acesta devine ultimul tău număr din dreapta. După ce ați tăiat toate numerele, ați câștigat și trebuie fie să părăsiți masa, fie să începeți din nou cu o nouă linie Labouchere.

Sisteme de ruleta online: The Martingale

Martingala sistemul este cel mai simplu dintre toate sistemele de ruleta online. Tot ce trebuie să faci în acest sistem este întotdeauna dublarea ultimului pariu, pe același pariu 50/50 până când câștigi. Astfel, dacă primul pariu a fost de 10 USD, următorul ar fi 20 USD, apoi 40 USD, iar acest lucru va continua până când vei câștiga. De îndată ce câștigi, trebuie să începi din nou cu cel mai mic pariu. Acest sistem este întotdeauna garantat pentru a vă recâștiga toate pierderile, precum și valoarea mizei inițiale; atâta timp cât nu atingeți o masă maximă, este un lucru sigur.

Sisteme de ruleta online: Sistemul D'Alembert

Acest sistem special de ruleta funcționează dacă vă schimbați pariul în funcție de rezultatul ultimului pariu; dacă ai pierdut ultima dată când ai mărit pariul, dacă ai câștigat, îl scazi. Acest sistem sfidează dungile și conceptul de a le călăre. Astfel, dacă începeți cu un pariu de 10 USD și câștigați, veți paria 9 USD data viitoare; dacă pierzi, vei paria 11$ data viitoare. Cu aceasta, ca și cu privighetoarea, trebuie să fii puțin atent la maxime și minime, așa că cu sistemul D'Alembert ar trebui să începi să pariezi cu cel puțin 6 minim de masă. Acest sistem este unul destul de lent, dar îți va da rezultate, iar dacă vrei să-l dinamizezi puțin, cantitatea de sărituri depinde în întregime de tine!