Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Turnee de ruleta online

Turnee de ruleta online – Explicarea turneelor ​​de ruleta online

What are online roulette tournaments, how to play online roulette tournaments and what you can win in a roulette tournament.

Ce sunt turneele de ruleta online?

Turneele de ruleta online sunt o noutate furie în lumea jocurilor online și permiteți regulile de turneu în acest joc care în mod tradițional nu a fost niciodată predispus la acest tip de joc. De obicei, turneele de ruletă online vor avea un buy-in, care, la plata acestuia, va acorda jucătorului un număr stabilit de jetoane de joc. Turneul va fi structurat în runde în care un anumit număr de jucători vor juca pe un număr de mese, iar cei mai buni marcatori de la fiecare masă vor trece în runda următoare și așa mai departe până când iese un câștigător.

Spre deosebire de alte turnee, totuși, turneele de ruletă online nu necesită, de obicei, să joci până când nu ești, sau chiar până când i-ai eliminat pe toți ceilalți. De obicei, turneele de ruletă online vă permit să opriți jocul oricând doriți, moment în care numărul de jetoane va fi înregistrat. Numai odată ce toți cei de la masa ta de ruletă au încetat să joace și și-au numărat jetoanele, vor ieși câștigătorii acelei mese. De obicei, primii doi jucători de la fiecare masă vor trece în runda următoare, dar acest lucru poate varia între turneele de ruletă online, la fel ca și numărul de jucători pe masă, numărul de mese, numărul de runde și, într-adevăr, premiul. . Premiile turneelor ​​de ruletă online sunt de obicei dictate de numărul de participanți și, prin urmare, de numărul de buy-in-uri; cu toate acestea, poate exista ocazie în care un fond de premii garantat este oferit de cazinou și, prin urmare, numărul de participanți nu face nicio diferență. Plățile, sau modul în care fondul de premii este împărțit între diferiții câștigători de poziții, depind din nou de cazinoul online individual.

Cum să joci în turneele de ruleta online

Joacă online turneele de ruletă chiar nu ar putea fi mai ușoare. Găsiți un cazinou care oferă turnee de ruletă online și veți găsi acolo un program de joc. Pur și simplu înregistrați-vă la ora și data afișate și veți fi înscris la turneu. Unele turnee de ruleta online vor necesita jucarea la un moment foarte anume; altele vor fi mai flexibile, dar toate acestea vor fi explicate clar pe site.

De ce să joci în turneele de ruleta online

Turneele în general sunt un mijloc excelent de joc pentru o varietate de motive. În primul rând, turneele de ruletă online oferă posibilitatea de a câștiga sume uriașe de bani pentru o investiție relativ mică – premiile sunt de mai multe ori buy-in-urile. În al doilea rând, turneele de ruletă online au o sumă stabilită pe care o vei cheltui, astfel dacă te decizi că astăzi vei juca într-un turneu, știi exact cât te va costa și totul este foarte controlat, ceea ce înseamnă o mare plăcere cu un turneu limitat. risc. În cele din urmă, sunt distractive – punându-ți abilitățile împotriva altora, entuziasmul unui turneu; nu devine mai bine decât atât.