Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Turnee de ruleta progresivă

Turnee de ruleta progresivă – Jocul de turnee de ruleta

All you need to know about progressive roulette tournaments – what are these tournaments, and how do they work?

Ce sunt turneele de ruleta progresivă?

Expresia „turnee de ruleta progresivă” este de fapt, unul puțin înșelător, pe baza faptului că există turnee de ruletă și există jocuri de ruleta progresivă, dar de fapt nu există turnee de ruleta progresivă. Motivul pentru care această expresie a fost inventată este că un joc de ruletă progresivă are anumite calități cu un turneu de ruletă - și anume că poate exista un mare câștigător la sfârșit; cu toate acestea, există și diferențe semnificative între ruleta progresivă și turneele de ruleta. Cu toate acestea, termenii pe care îi vei întâlni cel mai frecvent sunt „turnee de ruleta progresivă”, prin urmare, deși nu este o descriere bună, este aici pentru a rămâne.

Cum funcționează turneele de ruleta progresivă?

Spre deosebire de un turneu, jocul de ruleta progresivă nu are un singur buy-in care oferă jucătorului un număr stabilit de jetoane. De asemenea, spre deosebire de un turneu, ruleta progresivă nu necesită să eliminați adversarii având un număr mai mare de jetoane și nu începe și nu se termină la ore stabilite, așa cum ar face un turneu. Jocurile de ruletă progresivă funcționează în același mod ca și alte jocuri progresive – joci jocul tău obișnuit și când plătești pariul, un mic procent din acel pariu este pus deoparte într-un pot de jackpot special – acesta este potul progresiv. Cum funcționează potul progresiv este că mulți oameni de la o mulțime de mese diferite și chiar de la cazinouri plătesc în acest pot principal care, prin urmare, poate deveni incredibil de mare. Astfel, oamenii consideră că jocurile de ruleta progresivă sunt turnee de ruleta progresivă deoarece, în esență, joci în două scopuri – scopul imediat de a câștiga jocul tău imediat, dar și scopul mai mare de a câștiga acest jackpot progresiv.

Marea întrebare este, desigur, cum se determină un câștigător la ruleta progresivă? Aceasta se află într-o succesiune de rezultate pe roată. În esență, câștigurile din jackpot-ul progresiv sunt determinate de numărul de ori în care poate apărea un anumit rezultat și, cu cât apare de mai multe ori, cu atât câștigurile sunt mai mari. Nu poți avea niciun control asupra acestui lucru, ci mai degrabă poți să stai pe spate și să culegi recompense dacă ai noroc!

Cum joci turnee de ruleta progresivă?

Jucarea turneelor ​​de ruleta progresivă este pentru toate intențiile și scopurile, la fel ca la o ruletă obișnuită – nu veți observa nicio diferență în joc; veți observa totuși că jocul va veni cu un contor de jackpot care va crește cu aproximativ 1.000 USD pe oră. Prin urmare, pentru a juca turnee de ruleta progresivă, pur și simplu găsiți un site care oferă ruleta progresivă; în prezent, acesta este doarCazinouri de microgaming, vă înregistrați, depuneți bani și porniți – într-adevăr este la fel de ușor.