Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Pariuri la ruletă

Învățați pariuri la ruletă

Învățați pariurile la ruletă sunt uşor. Pur și simplu urmați lista de mai jos și comparați-o cu o masă de ruletă și veți descoperi cât de ușor este să învățați pariurile la ruletă.

Pariurile la ruletă

Pariurile la ruletă sunt ușor de învățat. Ruleta este unul dintre cele mai ușoare jocuri de cazinou atunci când vine vorba de plasarea pariurilor. Există două grupuri principale de pariuri disponibile pentru a fi plasate. Primul fiind „Pariuri din interior”, iar al doilea „Pariuri din exterior”.

Pariurile din interior și din exterior la ruletă

Pariurile din interior includ toate numerele individuale și grupuri mici de numere specifice. Cotele sunt destul de mici, totuși plățile la câștig sunt destul de mari.

Pariurile din exterior sunt literalmente plasate mai mult în exteriorul aspectului mesei de ruleta. Aceste pariuri includ grupuri mai mari și mai generale de numere, culori etc., așa cum va fi arătat mai jos. Șansele de câștig sunt mult mai mari decât pariurile interne, cu toate acestea, plățile per câștig sunt substanțial mai mici.

Pariuri la ruletă - Pariuri interne

Pariul direct:  Acesta este un pariu plasat pe orice număr, incluzând fie un singur zero, fie chiar un dublu zero (în pariurile la ruletă americană).

Split Bet:  Acest pariu este plasat pe două numere care sunt afișate unul lângă celălalt pe masa de ruletă. Jetoanele sunt plasate pe linia dintre cele două numere alese.

Street Bet:  Acest pariu acoperă trei numere într-o linie orizontală. Există un spațiu pe marginea mesei de ruletă care este delimitat pentru aceste pariuri.

Pariul trio:  Ca și în cazul pariului stradal, acest pariu acoperă trei numere în același timp. Aceste numere sunt fie 0, 1 și 2, fie 00, 2 și 3.

Pariul de colț (sau pătrat):  Acest pariu acoperă patru numere adiacente așezate într-un pătrat pe masa de ruletă. Jetoanele sunt plasate în mijloc, unde se întâlnesc toate numerele.

Miriul cinci:  Acest pariu este plasat doar la ruleta americană, deoarece include 00.  Pariul este format din următoarele cinci numere:  1 , 2, 3, 0, 00.

Linie (sau șase linii) Pariul:  Un pariu poate fi plasat pe două străzi (triouri) care sunt una lângă cealaltă, conținând șase numere.

Pariuri la ruletă - Pariuri externe

Miriul scăzut:  Acest pariu acoperă prima jumătate a numerelor, 1 - 18.

Pariul ridicat:  Acest pariu acoperă a doua jumătate a numerelor numere, 19 - 36.

Pariuri de culoare - Roșu:  Un pariu este plasat pe un spațiu disponibil pentru roșu. Dacă mingea ajunge în orice spațiu roșu de pe ruleta, indiferent de număr, acest pariu va câștiga.

Pariuri de culoare - Negru:  Un pariu este plasat pe un spațiu disponibil pentru negru. Dacă mingea ajunge în orice spațiu negru de pe ruleta, indiferent de număr, pariul va câștiga.

Pariuri par sau impar:  Un pariu este plasat fie pe „par”, fie pe „impar”. ". Dacă mingea ajunge pe un număr care este un număr par, un pariu plasat în spațiul „par” va fi câștigător.

Duzină de pariuri:  Aceste pariuri sunt plasate pe o duzină de numere consecutive, fie 1 - 12, 13 - 24 sau 25 - 36.

Pariuri pe coloană: Acest pariu este plasat la sfârșitul unei coloane verticale, care acoperă 12 numere.