Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Bonus de ruletă

Fă ca bonusurile de ruleta să funcționeze pentru tine

Este important să înțelegeți dezavantajele obținerii la maximum de bonusul dvs. la ruletă online!

De unde să obțineți un bonus la ruletă

Nu toate cazinourile online oferă bonusuri la ruletă. Multe cazinouri online oferă bonusuri care nu pot fi răscumpărate jucând la ruletă. Unele cazinouri online oferă bonusuri care pot fi răscumpărate jucând doar la ruleta americană sau care necesită un număr mult mai mare de pariuri pentru a valorifica bonusul jucând la ruleta. Este important să verificați la un cazinou online înainte de a depune și să vă așteptați să obțineți bonusul la ruletă. Unele cazinouri sunt atât de nedrepte în privința bonusurilor lor de depunere, încât dacă joci la ruletă folosind fonduri bonus, îți vor confisca câștigurile. Ca rezultat, este absolut esențial să citiți mai întâi literele mici. Dacă nu sunteți sigur sau dacă cazinoul cu siguranță nu vă permite să vă răscumpărați bonusul jucând la ruletă, apelați serviciul de asistență pentru clienți. Uneori, există un bonus special la ruletă pentru jucătorii care doresc să joace jocuri care nu sunt incluse în celelalte bonusuri. Adesea, jocuri precum ruleta, blackjack-ul și baccarat nu sunt incluse în bonusurile obișnuite ale cazinoului online.

Profitați la maximum de un bonus la ruletă

Odată ce găsiți un cazinou online care vă va oferi dolari bonus pentru a juca la ruletă, este important să urmăriți ceea ce trebuie să faceți pentru a valorifica bonusul. Cazinourile bune vor avea o modalitate de a ține evidența punctelor tale bonus sau a numerarului bonus în secțiunea casierie a programului. Ar trebui să puteți vedea cât de mult din bonusul dvs. a fost răscumpărat cu ușurință. Dacă cazinoul nu are propriul sistem de urmărire, va trebui să țineți evidența cu destulă atenție.

Un alt lucru la care va trebui să aveți grijă este abuzul de bonusuri. Unele cazinouri online vă vor spune că ați abuzat de bonusul lor dacă jucați exact bonusul și apoi vă retrageți banii. Ar trebui să jucați puțin peste cerințele minime de pariere. Amintiți-vă, totuși, să vă păstrați pariurile conservatoare și atente, astfel încât să nu pierdeți bonusul la ruletă cu care ați început. Deși sistemul Martingale nu este perfect, există variante ale acestuia care vă pot ajuta să vă păstrați banii! Dacă jucați treimi, puteți crește pariurile mai lent decât dublarea standard și puteți câștiga în timp. Amintiți-vă că nu există garanții că roata vă va învârti.

Încasare cu un bonus la ruletă

Sperăm că, când ați verificat termenii și condițiile, v-ați asigurat că ați verificat termenii și condițiile pentru încasare. S-ar putea să trebuiască să trimiteți prin poștă sau prin fax unele documente pentru a vă dovedi identitatea. Acest lucru este important pentru cazinouri, deoarece jucătorii au folosit cazinourile pentru spălarea banilor. Drept urmare, cazinourile online sunt destul de atente în a permite jucătorilor să încaseze. Odată ce ați trimis toate documentele necesare, ar trebui să sunați la cazinou pentru a verifica dacă totul a sosit și că nu mai sunt necesare documente. Apoi poți încasa și te bucuri de bonusul tău la ruletă!