Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Eticheta ruletei pentru jocul live

Eticheta ruletă pentru jocul live – Urmărirea etichetei ruletei|| |227

Explaining the basic ways to behave around the roulette table, how to handle your roulette chips, how to react to the roulette dealer and other essentials for the roulette player.

Cortoazie

Asigură-te că te comporți în mod politicos în orice moment. Nu răsturnați jetoanele altor jucători și fiți respectuos față de ceilalți jucători și față de dealer. Nu striga prea tare în entuziasmul tău și, literalmente, gândește-te la degetele celorlalți. Nu este o idee bună să vii la masa de ruleta beat – niciunul dintre ceilalți jucători sau dealerul nu va aprecia comportamentul tău. Cel mai important, distrează-te în timp ce joci jocul și nu numai că te vei distra, dar vei fi o companie bună pentru ceilalți jucători.

Mind your chips

Fiecare jucător are propriile sale jucători. jetoane individuale cu coduri de culoare în timpul unui joc de ruletă. Acest lucru este pentru a evita ca jetoanele jucătorului să fie confundate unele cu altele. Prin urmare, asigurați-vă că vă păstrați propriile jetoane separate. Nu vă puteți alătura jetoane împreună cu alți jucători pentru a forma un pariu. Sunteți pe cont propriu și trebuie să vă asigurați că rămâneți așa.

Urmăriți anunțurile dealerului

Jucătorii au la dispoziție aproximativ un minut pentru a plasa pariurile pe masa de ruletă. Dealerul va învârti apoi roata și apoi va anunța „nu mai sunt pariuri”. Odată ce dealerul și-a făcut anunțul, nu trebuie să insistați să plasați un pariu. Nu vă atingeți jetoanele din acel punct. De fapt, nu trebuie să vă atingeți jetoanele între momentul în care dealer-ul anunță „nu mai sunt pariuri” și momentul plății. Dacă o faci, s-ar putea să fii acuzat că ai înșelat și să fii exclus, nu numai din jocul de ruletă, ci și din cazinou.

Cod vestimentar

Unele cazinouri europene de top pot solicita un cod vestimentar pentru a putea juca la ruletă. Cu cât este mai elegant cazinoul, cu atât rochia ta va trebui să fie mai formală. Acest lucru este neobișnuit în Statele Unite.

Abonament

Unele cazinouri și cluburi sunt unități private și vor avea nevoie de un card de membru pentru a vă permite să intrați în locație pentru a juca ruletă acolo. Asigurați-vă că v-ați făcut pregătirile dinainte.

Pariuri minime

Pariuri minime există la fiecare masă de ruletă. Asigurați-vă că plasați numărul corect de jetoane jos pe masă, pentru a egala suma totală de pariuri minime.

Sfaturi

Oferă-i dealerului să-i înclini aproximativ la fiecare a zecea rotire a roții. Acest lucru este important mai ales dacă sunteți pe o serie de câștiguri. Poate doriți să dați bacșiș dealer-ului dacă v-a fost de ajutor explicând ceva sau adresându-vă jetoanelor când nu le puteți ajunge. Sfaturile tale ar trebui să corespundă pariurilor tale. Unele cazinouri europene nu vor permite ponturi pentru dealer. Dacă nu sunteți sigur de reguli, urmăriți-i pe ceilalți jucători.