Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Jocuri de noroc la ruletă

O prezentare generală a jocurilor de noroc la ruleta

O prezentare generală de jocuri de noroc la ruletă explorează istoria ruletei și o descriere a mesei de jocuri de noroc la ruletă.

Există multe jocuri de noroc diferite disponibile. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui joc care se mișcă rapid și este constant interesant și distractiv de jucat, atunci jocurile de noroc la ruletă sunt jocul pe care îl căutați.

Istoria jocurilor de noroc la ruletă

The word roulette in French means a small wheel.  The roulette wheel looks somewhat similar to a cart wheel.  It is not so clear exactly when roulette gambling began, however, it is known the the modern version that we play today was created by Francois and Louis Blanc.  The game that they created was the game with the single zero (0) in 1842.  Around that time, the game was brought to America, where an extra zero was added to the roulette wheel - thus, the double zero (00) was born.

Este oarecum neclar de unde a apărut versiunea anterioară a ruletei de dinainte de 1842. Unii spun că un joc similar s-a jucat în China și a venit în Europa cu negustori chinezi și călugări care erau implicați în comerț. Unii cred că Blaise Pascal a inventat roata ruletei la mijlocul anilor 1600 în timp ce încerca să creeze o roată care să aibă mișcare perpetuă. (Roata cu mișcare perpetuă nu a devenit realitate.)  Designul Pascal de bază nu s-a schimbat timp de aproximativ 200 de ani, până când cei de la Blanc au adăugat zero în joc în 1842.

În timp ce potențialul jocului de noroc la ruletă era binecunoscut la acea vreme, este puțin probabil ca inventatorii jocului modern să fi avut idee cât de popular va deveni.

Masa de ruleta - O scurtă descriere

O prezentare generală a ruletei jocurile de noroc nu ar fi complete fără a descrie masa de ruleta.

Masa de ruleta este formată din roata ruletei, numerotată de la 0 (sau 00) la 36.  Numerele nu sunt în ordine, totuși culorile sunt scrise. pe alternează între roșu și negru. Zerourile sunt pe culoarea verde. În mijlocul roții este un mâner. Acest mâner este cel care pornește roata să se învârtească. Roata este trimisă rotind într-o direcție, în timp ce o mică minge albă este trimisă învârtind în direcția opusă. Numărul pe care se așează mingea când roata se oprește este numărul câștigător.

Roata se află la un capăt al mesei, în timp ce celălalt capăt al mesei, acoperit cu pâslă, este locul unde se plasează jetoane și se fac pariuri. Pe pâslă sunt imprimate numeroasele opțiuni de pariere disponibile.

Schimbarea la jetoane colorate

În America, atunci când jucătorii se alătură la o masă de ruletă, schimbă unele dintre jetoanele lor obișnuite de cazinou cu jetoane colorate. . Fiecare jucător are o culoare diferită pe care o va folosi de-a lungul timpului în care se află la acea masă de jocuri de noroc la ruletă. Întrucât există multe jetoane plasate pe orice număr de pariuri în același timp, aceste jetoane colorate fac mai ușor pentru dealer să țină evidența cine și-a plasat jetoanele și în ce locații. Folosirea jetoanelor de culori diferite înseamnă, de asemenea, că jucătorii pot stivui jetoane peste jetoanele altor jucători pentru a menține lucrurile mai ordonate.