Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Istoria ruletei

O istorie a ruletei – Descoperirea rădăcinilor ruletei

Examining the roots of the game of roulette and how the history of roulette helped into develop into the popular casino game it is today.

Faceți o trecere în istorie cu ruleta …

Jocul de ruletă este o activitate distractivă care este astăzi prezentată în locațiile de cazinouri terestre și, de asemenea, pe majoritatea site-urilor de cazinouri online. Așa cum este cazul mai multor jocuri de cazino de top, originile precise ale jocului de ruletă rămân destul de tulburi. Există totuși semne că rădăcinile jocului de ruletă se află în Franța.

Începuturile jocului de ruletă …

Cuvântul francez „ruletă” care înseamnă „roată mică” este un indiciu al apartenenței franceze a jocului. În general, se crede că prima roată a ruletei a fost inventată de matematicianul francez, Blaise Pascal. Se crede că Pascal a creat roata originală a ruletei la sfârșitul secolului al XVIII-lea.

Începuturile ruletei europene …

O perioadă notabilă din istoria jocului de ruletă este mijlocul secolului al XIX-lea. secolul când Francois și Louis Blanc au dezvoltat o formă de joc de ruletă. S-a realizat curând că plasarea unei secțiuni care conține un zero, în plus față de secțiunile numerotate, ar oferi cote mai bune pentru cazinou. Acest tip de ruleta a devenit cunoscut ca ruleta europeana. În acest moment, jocurile de noroc nu erau permise în Franța, iar ruleta a fost lansată în Germania. Se spune că Francois Blanc a adus apoi jocul de ruleta la Monte Carlo. Ca urmare a marelui interes al Prințului de Monaco pentru jocul de ruleta, a fost lansată prima locație de cazinou din Monte Carlo.

Începuturile ruletei americane …

Se crede că jocul de ruleta a fost introdus pentru prima dată în Statele Unite în secolul al XIX-lea. Aici, proprietarii de cazinouri, cu scopul de a crește șansele și mai mult în favoarea casei, au plasat o secțiune suplimentară zero pe ruleta. Acest cadran al ruletei care încorporează atât un singur compartiment zero, cât și o secțiune dublă zero a devenit cunoscut sub numele de ruleta americană.

Jocul de ruleta a devenit rapid o activitate populară atât în ​​Europa, cât și în Statele Unite.

Online roulette history …

Datorită inovației internetului, la mijlocul anilor 1990, cazinourile online și-au făcut debutul pentru prima dată. În acest moment, jocul de ruletă și-a făcut apariția la cele mai bune cazinouri online. Software-ul de cazinou de cea mai bună calitate oferă grafică strălucitoare și efecte sonore realiste pentru a îmbunătăți experiența de ruleta online. Astăzi, diferite versiuni ale acestei activități fascinante sunt disponibile în locații online, cu stimulentul suplimentar al unor premii în bani reali. Ca un joc atât de atractiv, era firesc ca ruleta să aibă succes la cele mai bune cazinouri online.

Lucrurile arată roz pentru jocul de ruletă și se pare că roata ruletei va continua să se rotească, cu condiția ca divertisment pentru mulți, pentru o lungă perioadă de timp în viitor, atât la cazinourile terestre, cât și la cele mai bune site-uri de cazinouri online.