Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Recenzia jocului de ruletă

Ce este ruleta?

Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri din industria jocurilor de noroc, iar roata ruletei este reprezentativă pentru tot ceea ce face ca jocurile de noroc să fie așa. captivant. Jocul este extrem de simplu, punând jucătorii să-și plaseze pariurile pe o masă special desemnată de ruletă pentru a prezice în ce slot va cădea mingea odată ce roata ruletei nu se mai învârte. Numai pe baza norocului, ruleta este extrem de populară atât la cazinourile online, cât și la cazinourile terestre din întreaga lume.

Care este obiectivul ruletei?

Jocul de ruleta este jucat în jurul valorii de o roată de ruletă, care este împărțită în 37 (sau 38) sloturi, fiecare cu propriul număr. Pe lângă numerele 1-36, există și un slot pentru zero (sau două zerouri în cazul ruletei americane). Jucătorii își plasează pariurile pe masă. Pariurile pot varia de la prezicerea unui singur număr, la un grup de numere, cote sau pare, culori etc. Crupierul învârte roata ruletei și mingea este aruncată în rotire. Odată ce mingea cade într-un slot și roata se oprește, jucătorii care au făcut predicții corecte sunt plătiți corespunzător și masa este șters de toate celelalte pariuri înainte de a începe un nou joc.

De unde a apărut ruleta. ?

Versiunile generice de ruletă au fost jucate încă din secolul al XV-lea, deși prima roată formală a fost proiectată de matematicianul francez Blaise Pascal în secolul al XVII-lea. După o interdicție temporară în Europa și Regatul Unit, popularitatea ruletei a fost reînviată în Regatul Monaco ca o modalitate de a finanța cuferele acestui stat în curs de dezvoltare. Jocul a câștigat popularitate în toată Franța și în curând și-a găsit drumul peste ocean până în Statele Unite. Astăzi, jocul este mai popular în Europa decât în ​​Statele Unite, în principal datorită faptului că avantajul casei este semnificativ mai scăzut în unitățile de jocuri din Europa.

Ce este Ruleta Online?

Nu a durat mult până când jocul de ruleta să-și găsească drumul pe internet, iar astăzi are un număr mare de milioane de jucători de pe tot globul. Companiile de software concurează între ele pentru a oferi jucătorilor o experiență de joc realistă, cu grafică 3D și funcții de sunet uimitoare – atât de mult încât jucătorii pot fi iertați că se gândesc că se află într-un cazinou real din Las Vegas. Unul dintre cele mai mari avantaje ale ruletei online este că jucătorii pot alege să joace ruleta americană sau europeană de oriunde s-ar afla în lume.

Care este diferența dintre ruleta americană și cea europeană?

As mentioned, an American roulette wheel consists of two zeroes instead of the traditional European wheel’s one zero. This came about when American casinos wanted to benefit from a higher house edge. As a result, many players favor the classic European version that has a house edge of way lower than the American 5.26%. Another main difference is the fact that European Roulette has certain rules such as the ‘en-prison’ rule that isn’t found in American roulette.