Castig la ruleta online
Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici
11

Ghidul jocului de ruletă

Reguli jocului de ruletă

Ruleta este unul dintre cele mai jucate jocuri atât la cazinourile terestre, cât și la cazinourile online. Există două versiuni de ruletă – europeană și americană – și ambele au aproape toate aceleași reguli de joc. Mai jos explicăm regulile de bază ale jocului ruletei, cotele de pariuri și diferențele dintre versiunile europene și americane ale jocului.

Elementele de bază ale ruletei

Deși există o serie destrategii de câștig la ruletă, este un joc bazat pe noroc cu reguli extrem de simplu de înțeles. Jucătorii trebuie să prezică în ce buzunar va cădea mingea după ce roata ruletei este rotită și se oprește. Predicțiile corecte sunt plătite conform cotelor prestabilite. Mai jos sunt regulile cheie pe care trebuie să le cunoașteți când jucați la ruletă:

 • Pariurile sunt plasate pe o masă special concepută pentru ruletă.

 • După ce crupierul anunță că nu mai există pariuri de făcut. , el sau ea învârte roata și aruncă mingea în roată în timp ce aceasta încă se învârte.

 • După rotire, mingea va cădea într-unul dintre buzunarele de pe roată, care în cele din urmă ajunge la un oprit.

 • Toate numerele câștigătoare sunt izolate pe masa de ruletă.

 • Masa este șters, toate pariurile câștigătoare sunt plătite și pariurile pot fi plasate pentru următoarea rundă de ruletă.| ||381

Roulette is definitely one of the major draw cards to any gambling establishment or online casino. Once you’ve got the basics nailed, you can have a lot of fun spinning the roulette wheel.

Echipamentul folosit la ruleta

Există două piese principale de echipament pe care le vei vedea când joci la ruleta într-un cazinou terestru sau online:

 • Ruleta roată

 • Masa de ruleta

Mai jos, am explicat care sunt caracteristicile cheie ale celor mai importante două echipamente din ruletă:

Roata de ruleta

Roata de ruleta americană are 38 de buzunare de bile (numerele 1-36 și două zerouri), în timp ce roata de ruletă europeană are 37 de buzunare de bile (și doar un zero). Buzunarele zero sunt verzi, în timp ce toate celelalte numere sunt de culoare roșie sau neagră.

Roata are buzunare plasate în modele alternative de numere impare și numere pare, precum și culori alternative. Când mingea cade într-unul dintre aceste buzunare de pe roata ruletei, aceasta este ceea ce determină plata.

Tabelul de ruletă

Există treizeci și șase de numere (fără zerouri) pe ruleta. Aceste numere sunt aranjate în trei coloane de 12 pe tabel. Pe lângă aceste pariuri numerotate, există și alte tipuri de pariuri pe care jucătorii le pot paria, cum ar fi cote și pariuri – după cum puteți vedea din imaginea de mai jos:

Roulette is a game of chance where you place your bets on a table that has green, red, and black numbers.

 

Cum se face Join A Roulette Table

Ruleta este un joc bazat pe noroc. Aceasta înseamnă că nu veți putea găsi o așa-numită „masă bună” care vă crește șansele de câștig, deoarece toate mesele vor fi la fel oriunde vă așezați. În schimb, pentru a vă crește șansele de a câștiga la ruletă și de a vă distra, ar trebui să:

 • Selectați o masă prietenoasă – Una fără jucători zbuciumați sau agresivi

 • Optează pentru o masă legitimă – Concentrați-vă pe acțiune pentru a vă asigura că crupierul este corect

După ce ați găsit masa potrivită, tot ce trebuie să faceți pentru a vă alătura este așezați-vă. Crupierul vă va cere apoi să plasați pariul și puteți începe să pariați!

Tipuri de pariuri la ruletă

O masă de ruletă este împărțită în secțiuni de pariuri care permit jucătorilor să facă un interval de diferite pariuri. Deși există multe tipuri diferite de pariuri pe care le puteți plasa atunci când pariați la o masă de ruletă, acestea se încadrează în două categorii distincte:

 • Pariuri din interior

 • Pariuri din exterior

Both inside and outside bets come with their own subcategory of bets. Underneath, we explain the important ones for each category.

Inside Bets

Zona principală a mesei de ruleta este alcătuită din numere de la 0 la 36, ​​pe care jucătorii le pot paria pe mingea de ruleta pe care aterizează. Orice pariuri plasate pe numerele din această secțiune sunt cunoscute ca pariuri interne (deoarece sunt plasate în partea interioară a mesei).

Există șapte pariuri interne pe care jucătorii le pot plasa:

Straight

Acesta este un pariu plasat pe un număr. Faceți pariul punând jetoanele în pătratul în care se află numărul.

Split

Jucătorii plasează un pariu pe două numere adiacente. Pariurile sunt plasate prin plasarea de jetoane pe linia împărțită de cele două numere.

Street

Jucătorii pariază pe trei numere consecutive pe aceeași linie. Pariurile stradale se fac lăsând jetoanele pe colțul exterior al liniei de numere.

Six Line

Pariați pe două linii adiacente la masa de ruletă, punând jetoanele pe colțul împărțit de cei doi.

Pariul pe colț/pătrat

Acesta este un pariu pe patru numere dintr-un pătrat. Faceți pariul punând jetoanele în colțul comun pentru cele patru numere.

Trio

Jucătorii care joacă la ruleta americană pot paria pe trei numere, dintre care cel puţin două sunt 0. Jeturile tale sunt aşezate pe linia pe care 0 şi alte două numere o împart.

Coș

Jucătorii pariază pe 0, 1, 2 și 3 punând jetoanele pe colțul pe care 0 și prima linie de numere îl împart – ruleta americană le permite jucătorilor să parieze. pe 00.

Pariuri externe

Partea exterioară a mesei de ruleta conține nouă secțiuni pe care jucătorii pot miza banii. Orice pariu plasat pe una dintre aceste zone este cunoscut ca un pariu extern (deoarece este făcut pe o zonă situată în afara părții principale a mesei de ruleta).

Există cinci pariuri externe principale pe care jucătorii le pot face – toate jetoanele sunt plasate pe secțiunile relevante ale mesei (după cum se vede în imaginea din secțiunea Masa de ruleta din acest articol):

Roșu sau Negru

Jucătorii pariază pe oricare dintre ele dintre cele două culori.

Impar sau Par

Jucătorii pariază pe mingea care aterizează pe un număr par sau impar.

Ridicat sau scăzut

Pariurile sunt făcute pe rezultat fie un număr mic (de la 1-18) fie un număr mare (de la 19-36).

Dozens

Jucătorii pariază că mingea va ateriza pe una dintre cele trei secțiuni de numere grupate în zeci – adică 1-12, 13-24 sau 25-36.

Coloane

Jucătorii pariază că mingea va ateriza pe una dintre cele trei coloane de numere grupate după duzină – Vezi diagrama mesei de ruleta de mai sus.

Cum să pariezi la ruletă

După ce ai învățat diferitele tipuri de pariuri din interior și din exterior, ar trebui să te pregătești pentru primul tău pariu, învățând despre diferitele sisteme de pariuri din ruletă.cinci cele mai bune strategii pentru a câștiga la ruletă sunt:

 • Sistemul Martingale

 • Secvența Fibonacci

 • Abordarea D'Alembert

 • Sistemul Reverse Martingale

 • Strategia James Bond  

Strategia pe care o selectați ar trebui să se bazeze pe modul în care doriți pariu – dacă doriți să adoptați o abordare progresivă, sistemul Martingale, Secvența Fibonacci, Abordarea D'Alembert, Sistemul Martingale inversă vă permit toate să pariați în acest fel. Cu toate acestea, dacă doriți să luați o atitudine mai riscantă, strategia James Bond condusă de unități poate fi cea mai bună modalitate de a paria.

Reguli de pariuri la ruletă

Fie că pariezi la un cazinou online sau într-un cazinou terestru, fiecare cazinou are propria sa miză maximă și minimă pentru pariuri la mesele sale de ruletă. Aceste mize depind nu numai de cazinou, ci și de tipul de pariu pariat – cazinourile vor avea de obicei același pariu minim pentru pariurile interne și externe, dar vor avea adesea un pariu maxim diferit pentru cele două tipuri de pariuri.

Miza maximă afișată de cazinouri este adesea pentru un singur număr. Pentru alte tipuri de pariuri, veți constata că miza maximă crește proporțional – de exemplu, miza maximă permisă pentru pariarea pe două numere este, în general, de două ori mai mare decât cea a unui singur pariu.

Reguli ruletei europene

Mesele de ruletă europeană au doar un zero, oferind casei un avantaj de 2,7%. În timp ce multe dintre regulile ruletei europene și americane sunt identice, există două care sunt unice doar pentru ruleta europeană.

Regula în închisoare

Regula în închisoare poate fi folosită numai pentru pariuri egale. Dacă mingea cade pe zero de pe roată, jucătorul poate lua înapoi jumătate din pariu sau poate lăsa banii „în închisoare” pentru o altă rotire. Dacă următoarea rotire produce un alt zero, jucătorul pierde întregul pariu.

La Partage Rule

La fel ca regula En Prison, regula la partage este doar pentru pariuri egale. Regula la partage permite jucătorului să recupereze jumătate din pariul său dacă mingea aterizează pe zero, dar nu îi permite jucătorului să facă o altă rotire dacă mingea cade pe zero.

Reguli ruletei americane

Ruleta americană are aceleași reguli ca și ruleta europeană, cu o excepție, că mesele de ruleta americană au un buzunar cu bile etichetat 00 și un alt buzunar cu bile etichetat 00

Aceasta înseamnă că orice pariu (altele decât cele plasate pe 0 pe care aterizează mingea) pierde dacă rezultatul este fie 0, fie 00.

Prezentare generală a plăților la ruletă

Există multe tipuri diferite de pariuri care pot fi plasate la ruletă, oferind o gamă largă de profituri. Mai jos am enumerat diferitele plăți disponibile pentru pariurile pe care le puteți plasa la ruletă.

Revenirea plăților câștigătoare la ruletă

Tip de pariu

Plătire

Straight

35-1

0

35-1

00

35-1

Divizat

17-1

Strada

11-1

Colț

8-1

Primele cinci

6- 1

Primele Patru

5-1

Șase Linie

2-1

Coloana

2-1

Dozină

2-1

Roșu sau Negru

1-1

Odd or Even

1-1

Ridicat sau scăzut

1-1

Întrebări frecvente

Care este cel mai bun pariu pe care îl poți plasa la ruletă?

Ruleta oferă jucătorilor multe tipuri diferite de pariuri de plasat, cu o gamă largă între pariul care este cel mai probabil să plătească și cel care este cel mai puțin probabil.

Din punct de vedere statistic, cel mai bun pariu pe care îl puteți plasa la ruletă este roșu sau negru, impar sau par, sau ridicat sau mic, deoarece toate acestea au o plată de 1-1. Cel mai prost cel mai bun lucru pe care îl puteți plasa la ruletă în funcție de șansele de câștig este o chintă, aceasta având o cotă de 35-1.

Cum pariezi la ruletă?

Pentru a plasa un pariu la ruletă, stai la o masă și plasezi jetoanele în secțiunea corectă a mesei. Pariezi fie pe un pariu extern, fie pe un pariu interior.

Cât câștigi dacă pariezi pe 0 la ruletă?

La ruleta europeană, există un 0 pe masă, în timp ce la ruleta americană există un 0 și un 00 Pariurile pe 0 sau 00 au cote de plată de 35-1.