Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Strategii de ruletă

Utilizarea strategiilor de ruleta

Există multe rulete strategiile pe care oamenii le folosesc. Folosirea strategiilor de ruleta este o chestiune de alegere și fiecare ar trebui investigată cu atenție înainte de a cumpăra orice informație.

Folosirea strategiilor de ruleta

Există mulți jucători care folosesc strategiile de ruleta. Există multe metode diferite disponibile pentru cumpărare, majoritatea susținând că jucătorul se va îmbogăți rapid. Adevărații câștigători sunt cei care sunt pregătiți să câștige încet, folosind singura strategie care poate funcționa cu adevărat. Această strategie este pur și simplu, menținând avantajul casei cât mai scăzut posibil.

Strategii la ruletă care folosesc această metodă acordă o atenție deosebită regulilor casei specifice care sunt în vigoare și care pot afecta șansele jocului de ruletă. .

Regulile casei care afectează strategiile de ruleta

Principalele două reguli ale casei care ar putea fi în vigoare sunt „predarea” și „în închisoare”. Ambele reguli se aplică pariurilor externe care plătesc bani egali (1:1).

Regula „predare” este că, dacă mingea cade pe zero (0) sau pe zero dublu (00), tu va pierde doar jumătate din valoarea pariului pe care l-ați plasat, în loc de întregul pariu.

Regula „en prison” este exact ceea ce sună. Dacă mingea de ruletă ajunge pe zero, cu atât mai bine nu pierde imediat pariul. Pariul rămâne acolo unde este, ca și cum jetoanele ar fi fost închise pe tablă. La următoarea rotire a roții, dacă pariul anterior este câștigător, jucătorul își va primi jetoanele înapoi, dar nu va primi nimic în plus - pur și simplu, nu vă veți pierde banii. Pe de altă parte, dacă pariul anterior este acum un pariu pierdut, jucătorul își va pierde banii. Dacă mingea aterizează din nou pe zero, jetoanele rămân „în închisoare” și runda următoare va decide soarta pariului inițial.

În afară de cele de mai sus, este de asemenea important să încercați să găsiți un o singură roată zero pentru a juca dacă este disponibilă, deoarece marginea casei este redusă cu 2,56%.

Strategii și matematică la ruletă

Este important să rețineți că jocurile de noroc, inclusiv ruleta, sunt jocuri de noroc. O anumită abilitate este necesară în unele dintre jocuri, dar elementul de șansă va fi întotdeauna acolo. Jocurile de noroc înseamnă literalmente „a face un pariu” pe care îl vei câștiga – de aceea se numește jocuri de noroc.

Multe dintre strategiile care se vând astăzi încearcă să „uimească” clientul cu argumente matematice, asigurând jucătorului că metoda lor specială va fi cea care îl va ajuta pe jucător să lovească aurul.

Presumarea că calculele matematice complicate te vor ajuta să câștigi într-un joc de noroc ar fi o mare greșeală. Matematica este o știință exactă și are un loc foarte mic (în afară de calcularea cotelor sau a avantajului casei) în strategiile de ruletă.

Caveat Emptor

Există o mulțime de sfaturi bune și o mulțime de sfaturi inutile care sunt disponibile pe internet și în cărți despre utilizarea strategiilor de ruleta. Este la latitudinea cumpărătorului să decidă ce metode ar dori să încerce sau nu.

Renumita expresie latină, „caveat emptor”, care înseamnă „lăsați cumpărătorul să se ferească”, este cu siguranță foarte potrivită atunci când decideți să cumpărați informații despre strategiile de ruletă.