Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Câștig cu sistemele de ruleta

Sisteme de ruleta – Câștigați cu sistemele de ruleta

There are many roulette systems out there, but few will give you winning results, so choose carefully!

Sisteme de pariuri la ruletă

Majoritatea sistemelor de pariuri la ruletă se bazează pe un sistem de dublare pariuri după o rotire câștigătoare sau pierzătoare. Sistemele de pariere care se bazează pe dublarea după o pierdere se bazează pe sistemul Martingale. Din păcate, sistemul Martingale are câteva defecte. Defectul principal este că dublarea crește numărul destul de repede, astfel încât o serie relativ scurtă de pierderi poate falimenta un jucător. Celălalt defect este că sistemul Martingale permite jucătorilor doar să câștige echivalentul pariului lor inițial. Un jucător care are un număr mare de victorii se va descurca bine cu un sistem bazat pe Martingale, dar doar câteva pierderi fie vor falimenta jucătorul, fie îl vor trimite peste limita mesei.

Sisteme de predicție pentru ruletă

Există două moduri principale prin care jucătorii încearcă să prezică rezultatele roții. Într-un fel, cele două moduri sunt opuse. Prima modalitate este să așteptați o serie de opt negru la rând și apoi să pariați pe roșu, presupunând că, la un moment dat, seria trebuie să se întrerupă. Este o teorie interesantă, dar, în realitate, performanța trecută nu este un indiciu al performanței viitoare într-un sistem cu adevărat aleatoriu.

Cealaltă modalitate majoră prin care jucătorii încearcă să prezică unde va ateriza mingea pe roată implică pariuri. în momentele dintre momentul în care roata este învârtită și dealerul strigă „nu mai sunt pariuri”. Jucătorii pot folosi mașini, intuiție sau diverse alte mijloace pentru a încerca să determine în ce secțiune a roții are cel mai mare șans să aterizeze mingea. Pe măsură ce diferite mijloace au fost folosite din ce în ce mai mult, cazinourile au muncit la fel de mult pentru a împiedica jucătorii să aibă acest avantaj. În timp ce roțile mai vechi aveau dezechilibre, roțile de astăzi sunt probabil să fie atât de bine echilibrate încât ar fi nevoie de miliarde de rotiri pentru a găsi orice tendință. Mai mult decât atât, roțile sunt verificate și reechilibrate în mod regulat, astfel încât cineva care urmărește roțile i-ar fi luat avantajul cu mult înainte de a le putea folosi.

Unii jucători încă mai păstrează o anumită capacitate de a prezice locul final de aterizare al mingii. odată ce roata s-a învârtit. Dacă acest lucru este adevărat pentru dvs., ar trebui să utilizați acest lucru în avantajul dvs.!

Sisteme câștigătoare la ruletă

Din moment ce majoritatea sistemelor de pariuri nu funcționează bine, iar sistemele de predicție sunt doar așa așa în cel mai bun caz, ar părea imposibil să câștigi la ruletă, mai ales că există un avantaj atât de clar. Adevărul este că orice sistem bancar pe termen lung va fi problematic, dar există o modalitate de a învinge sistemul. Pe parcursul jocului, jucătorii vor fi în sus și în jos. În momentul în care sunteți sus, chiar și puțin, ar trebui să vă buzunați câștigurile. Dacă continuați să pariați, veți pierde în cele din urmă cu avantajul casei, dar dacă profitați de câștiguri ușoare pentru a încasa, aveți șanse mari să ieșiți înainte. Amintiți-vă, totuși, este destul de greu să vă îmbogățiți la ruletă. Ar trebui să considerați că câștigați chiar și câțiva dolari un succes