Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Masa de ruleta

Configurarea mesei de ruleta

Masa de ruleta este similar în cazinourile din întreaga lume. Este util să vă familiarizați cu configurarea mesei de ruleta înainte de a juca.

Configurarea mesei de ruleta

Masa de ruleta este formată din două părți. Prima parte este roata, care este bine cunoscută și recunoscută instantaneu ca o roată de ruletă. A doua parte a configurației mesei de ruleta este pâsla (de obicei verde), care are aspectul multor pariuri trase pe ea.

Roata Ruletei - Ghid de bază

Este important pentru a putea recunoaște diferitele roți de ruletă disponibile, deoarece diferitele stiluri de joc au cote diferite. Cu cât sunt mai multe spații pe o roată de ruletă, cu atât marginea casei este mai mare.

Masa de ruletă europeană are o roată cu 37 de crăpături în care mingea poate ateriza. Numerele variază de la zero la treizeci și șase.

Masa de ruleta americană are o roată cu 38 de crăpături în care mingea poate ateriza. Cel mai mare număr este, de asemenea, treizeci și șase, așa cum este pentru versiunea europeană a mesei de ruleta, cu toate acestea, în versiunea americană, există un zero (0) și un zero dublu (00).

The odds of the European version of the roulette wheel are more in favor of the players, and less so for the house.

Roata este rotită într-o direcție, în timp ce o minge mică este rostogolită în sens opus. direcţie. Pariurile sunt plătite în funcție de locul unde a aterizat mingea. Roata este împărțită în pene alternând roșii și negre, cu numere pe fiecare pană. Numerele nu sunt într-o anumită ordine pe o roată de ruletă. Zero (și dublu zero) sunt pe pene verzi, ceea ce face destul de ușor să identifici pe ce roată joci.

The Felt - Spațiul pentru a plasa pariurile

În interiorul pariurilor sunt pariuri care sunt plasate pe numere individuale sau combinații de numere individuale. Există pătrate care sunt marcate clar pe masa de ruletă prin numere și culori, așa cum se găsesc pe roata ruletei însoțitoare.

Pariurile externe sunt în general pariuri mai largi. Aceasta include toate pariurile care sunt pentru grupuri de numere. De exemplu, este posibil să pariezi fie pe primul, al doilea sau al treilea set de douăsprezece numere din joc. De asemenea, este posibil să selectați o coloană de numere și să pariați că unul dintre acele numere va fi cel pe care va ateriza mingea. Pariurile externe includ, de asemenea, opțiunile de a paria pe roșu sau negru, fiind culoarea pe care va ateriza mingea, sau cote și par (indiferent dacă numărul pe care va ateriza mingea va fi un număr par sau impar).

While the zeros are physically somewhat on the outside of the main body of numbers, they are still considered to be inside bets as they are individual numbers, and do not form part of a broader group.

The Dealer

De obicei există un spațiu în configurarea mesei de ruletă unde dealer-ul poate sta, lângă care există o zonă specială a mesei de ruleta pe care sunt păstrate jetoanele dealer-ului. Spațiul în care sunt păstrate jetoanele dealer-ului este de obicei o umflătură care se învârte parțial în jurul zonei în care se află roata ruletei.