Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Turnee de ruletă

Turnee de ruletă – Cum să joci în turneele de ruletă

Roulette tournaments are a great part of learning to play roulette. Find out how to join a roulette tournament and the rules of roulette tournaments. Roulette tournaments are increasing in popularity. These are particularly popular at online casinos where players buy in chips and then wait in line to see if they are lucky enough to win. Roulette tournaments are usually short and players who find that they are on a winning streak can walk away with huge winnings. There are often great prizes to be won playing in an online roulette tournament.

Criterii pentru a participa la un turneu de ruletă

Toți cei care joacă într-un turneu de ruletă vor căuta altceva și au criterii diferite pentru competiție. Iată câteva exemple de lucruri pe care trebuie să le urmăriți atunci când încercați să decideți la ce turneu de ruletă ar trebui să vă înscrieți.

  • Este turneul un turneu de cazinou online?
  • Care sunt datele turneului?
  • La ce oră începe și se termină turneul în fiecare zi a competiției?
  • Care este taxa de înscriere sau buy-in pentru turneu?|| |234
  • Are there minimum and maximum bets allowed and what are they?
  • Ce premii sunt disponibile? Care este premiul principal? Există premii mai mici și care sunt acestea?

Dacă jucați într-un turneu de ruletă de cazinou online, veți descoperi adesea că cazinoul va oferi nu numai un premiu întâi, ci și un număr de premii al doilea și al treilea. . Unele cazinouri online vor oferi chiar premii al patrulea și al cincilea.

Regulile turneelor ​​de ruletă

Pentru a putea juca într-un turneu de ruletă, va trebui să plătiți taxa de turneu, în caz contrar cunoscut sub numele de buy-in. Această taxă variază între cazinouri.
Apoi vi se vor da jetoane. Numărul de jetoane care vi se oferă va varia, de asemenea, între cazinouri, dar fiecărui participant la turneu i se va da același număr de jetoane. De obicei, vi se oferă de 1000 de ori buy-in-ul în jetoane. Aceasta înseamnă că, dacă buy-in-ul a fost de 5 USD, vi se vor da jetoane în valoare de 5.000 USD.

Regulile turneului pot varia ușor între cazinouri, dar regulile jocului vor fi aceleași, indiferent de cazinou. jucați la sau dacă jucați la un cazinou terestre sau un cazinou online.

Jucătorii pot opri jocul în orice moment dacă simt că au acumulat suficiente jetoane. În unele turnee, jetoanele nejucate ale jucătorului vor fi adăugate la totalul acestora. În unele turnee, jetoanele nejucate vor fi pierdute, așa că trebuie să verificați cu atenție regulile înainte de a juca.

În timp ce scopul jocurilor de ruletă este de a învinge cazinoul, scopul turneului de ruletă este de asemenea termina turneul cu mai multe jetoane decât oricare dintre ceilalți jucători.

Calificarea pentru runda finală a turneului

Pentru a se califica în runda finală a unui turneu de ruletă, jucătorii vor trebuie să participe la un număr minim de runde de calificare. Aceste runde de calificare se joacă la mese cu alți 20 de jucători. Runda finală a turneului va fi formată din cei mai buni jucători din rundele de calificare.