Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Roata de ruleta

Aflați despre roțile de ruleta

Învățați despre ruleta roțile oferă o bună introducere în joc. Înțelegerea în detaliu a roții ruletei este utilă înainte de a începe jocul.

Aflați despre roțile de ruleta

În timp ce roțile de ruleta sunt toate destul de asemănătoare, iar funcționarea de bază este aceeași, este util pentru a afla, de asemenea, despre diferențele și/sau asemănările dintre diferitele roți de ruletă, de la elemente de bază, cum ar fi materialul din care este făcută, la cantitatea diferită de numere de pe roțile de ruletă europene și americane.

Lemn sau plastic Roțile de ruletă - Ce ar trebui să cumpăr?

Pentru uz casnic sau privat, atât roțile de ruletă din lemn, cât și cele din plastic sunt disponibile pentru cumpărare. Designul este același, totuși roțile din lemn arată mai impresionante. De asemenea, roțile din lemn costă de obicei mai mult decât roțile de ruletă din plastic. Este foarte puțin probabil ca o roată din plastic să fie găsită într-un cazinou. Dacă decideți să cumpărați o roată de ruletă din plastic, este important să vă asigurați că aceasta este oarecum grea pentru a fi o roată robustă.

Cum funcționează roata de ruleta

Roata de ruletă are un mâner în mijloc (de obicei făcut dintr-un fel de metal), care este folosit pentru a învârti roata într-o direcție, în timp ce bila mică (de obicei albă) este rotită în direcția opusă. Când roata începe să încetinească, mingea sare de obicei ușor dintr-un loc în altul înainte de a se așeza lângă unul dintre numere. Sub fiecare număr, într-un cerc interior, este un spațiu crestat de aceeași culoare cu numărul de deasupra acestuia. Bila se așează în acest spațiu, lăsând numărul descoperit, pentru ca jucătorii și dealerul să poată vedea clar pe ce număr a aterizat mingea.

Cine operează roata ruletei

The dealerul de la masa de ruleta este angajatul cazinoului care operează roata ruletei. Ei vor folosi mânerul din centru pentru a începe să se rotească într-o direcție, în timp ce învârt mingea în direcția opusă în același timp.

Numerele pe o roată de ruletă

The ruleta va avea fie 37, fie 38 de spații pentru numere. Versiunea europeană a ruletei are 37 de spații, care includ numerele de la zero la treizeci și șase. Versiunea americană a ruletei are 38 de spații, deoarece se adaugă un zero suplimentar.  Roata ruletei americane are aceleași numere ca și roata europeană și include, de asemenea, un zero dublu (00), care duce la treizeci și opt de locuri.

Culori pe o roată de ruletă

Principalele culori găsite pe roțile de ruletă sunt roșu și negru. Aceste culori alternează una cu alta, una roșie și apoi una neagră, în jurul roții ruletei. Cealaltă culoare pe care o vei găsi este verde. Spațiile zero și dublu zero sunt de obicei în verde, iar dacă există și un dublu zero, acesta este de obicei opus spațiului zero.

Există câteva roți de ruletă care vor folosi culori diferite, totuși, Cele mai populare culori sunt negru, roșu și verde, așa cum este descris mai sus. Combinația de negru, roșu și verde este cu siguranță cea care se găsește în majoritatea cazinourilor și pe toate roțile clasice de ruletă.