Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Strategia jucătorului pacient

Strategia jucătorului pacient

Acolo Există multe sisteme pentru a juca la ruleta, unul fiind sistemul de ruleta pacient jucător. După cum sugerează și numele, trebuie să aveți răbdare pentru a juca ruleta cu acest sistem.

Înainte de a juca

Pentru a utiliza strategia jucătorului răbdător, înainte de a intra într-un joc de ruletă, trebuie să observi jocul. Aceasta înseamnă că trebuie să stai la o masă și să observi rotiri fără a participa efectiv la joc. Acest lucru ar putea să nu fie posibil la unele cazinouri – este posibil să vă solicite să plasați un pariu înainte de a învârti roata. Dacă acesta este cazul, atunci plasați cel mai mic pariu posibil pe par și par, astfel încât să vă minimizați pierderea potențială.

Teoria din spatele sistemului

I Aici ne vom concentra. privind probabilitățile pentru ruleta americană (deși teoria este aceeași pentru ruleta europeană doar cu rezultate de probabilitate ușor diferite).
Fiecare pariu cu bani par (cum ar fi impar/par sau roșu/negru sau mare/mic) are o probabilitate de 47,3% să apară la orice rotire. Aceasta înseamnă că există o probabilitate de 52,7% de a pierde.

Totuși, dacă pariați același pariu de patru ori consecutiv, atunci probabilitatea de a pierde de patru ori consecutiv este de 7,7%. Acesta este punctul pe care va trebui să îl monitorizați atunci când observați jocul. Aceasta înseamnă că, dacă vezi că același rezultat a apărut de patru ori la rând (fie roșu sau negru, impar sau par sau mare sau mic), trebuie să pariezi invers.

Dacă pariezi invers, la al cincilea pariu, vei avea o probabilitate de 96% de a câștiga acel pariu. Acest lucru se datorează faptului că probabilitatea de a câștiga un pariu egal cu bani de cinci ori consecutiv în jocul de ruletă este de numai 4%.

Exemplu de joc folosind strategia de ruleta jucător pacient

Rotiri: 8 , 12, 17, 23, 35, 13
În acest moment, puteți vedea că au apărut patru numere impare consecutive. Prin urmare, în acest moment, trebuie să pariați pe un număr par.
Câștigi la o sută de 8.
Următoarea serie de rotiri: 7, 6, 24, 13, 29, 1, 8, 14, 16
Here you can see that low numbers have come up four times consecutively, so the bet that you place must be on high numbers.
Continui în zadarnic până când pierzi. În acel moment, trebuie să reveniți la valoarea pariată anterioară. Dacă lanțul dvs. este rupt, nu continuați să pariați cinci sau mai mult, întoarceți-vă la începutul lanțului.

Dezavantajele strategiei de ruleta jucător pacient

Trebuie să găsiți un cazinou care vă va permite să observați jocul fără a plasa niciun pariu. Deoarece trebuie să așteptați ca același rezultat să apară de patru ori consecutiv, poate dura mult timp până când veți putea plasa un pariu. Dacă vă aflați la o masă cu ritm rapid sau jucați la un cazinou online, această situație va apărea mai repede și este posibil să nu fiți nevoit să așteptați foarte mult.