Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Recenzia jocului Sic Bo

Ce este Sic Bo?| ||287

Sic Bo is another popular gaming pastime that has its roots in the Ancient Far East. Sic Bo – which means ‘Dice Pair’ in Chinese - is played with three dice across a special table. The game is extremely simple and requires players to predict on the outcome of the thrown dice and wager on these predictions. There are many different betting options and players need to familiarize themselves with them before attempting to play Sic Bo for real money.

De unde a apărut Sic Bo?

Denumit și Dai Siu , Tai Sai și Hi-lo, Sic Bo este clar de origine asiatică. Multe versiuni ale jocului au fost jucate de-a lungul veacurilor, schimbându-se în diferite perioade de timp și în zone geografice. Legenda spune că zidarii antici chinezi foloseau cărămizi înainte ca acestea să devină prea grele și au fost înlocuite cu zaruri. În secolul al XX-lea, imigranții chinezi au adus ideea de Sic Bo pe țărmurile americane, iar jocul a fost introdus curând în casele de jocuri de noroc din întreaga țară. A fost nevoie de ceva timp pentru ca Sic Bo să devină popular, datorită asemănării sale cu zarurile, cu toate acestea, a câștigat rapid avânt și a devenit extrem de atrăgător pentru milioane de jucători din întreaga țară și, în cele din urmă, pentru întreaga lume, datorită jocurilor de noroc online.

Ce este Sic Bo online?

La fel ca în majoritatea jocurilor de noroc, Sic Bo este acum oferit ca opțiune jucătorilor care își fac jocul de noroc online. Alături de zaruri și alte jocuri populare de zaruri, Sic Bo este atrăgătoare pentru jucătorii online datorită simplității sale și a faptului că nu trebuie să devină pricepuți la joc. Odată ce jucătorii înțeleg numeroasele opțiuni de pariere diferite, se pot trece pur și simplu la pariuri și la distracție. Software-ul excelent, cu grafică avansată în trei dimensiuni și funcții de sunet înseamnă că jocurile Sic Bo sunt adesea extrem de realiste și, combinate cu comoditatea jocurilor de noroc online, reprezintă o alegere excelentă de divertisment.

Care este obiectivul Sic. Bo?

Jocul Sic Bo se joacă în jurul unei mese unice, care prezintă diferitele rezultate pe care jucătorii pot miza. Tot ce trebuie să facă jucătorii este să prezică rezultatul total al celor trei zaruri care sunt aruncate pe această masă după ce pariurile au fost plasate. Există multe opțiuni de pariere diferite, de la valoarea totală a celor trei zaruri, până la valori de potrivire pe toate zarurile împreună. Fiecare opțiune de pariere vine cu propriile cote, iar jucătorii pot face pariuri în funcție de mărimea fondurilor lor și de cât de mult riscă doresc să-și asume.

Există o strategie pentru Sic Bo?

While many have claimed to have found the perfect Sic Bo strategy, in truth this game is one based on chance alone and is dependent on the throw of the dice. The wisest strategy that players can adopt, therefore, is to stay with the best odds and choose bets that have a very low house edge (such as big or small bets). Other general tips such as sensible money management will also minimize any risk to the player’s bankroll.