Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Pariere cu monede maxime în sloturi

Strategia de pariuri cu monede maxime

Parierea cu maximum de monede în sloturi vă va oferi cea mai bună șansă de a câștiga un jackpot mare. Aruncăm o privire la motivul pentru care aceasta este o strategie bună de pariere.

Pariere cu monede maxime în Slot Basics

Obiectul jocului de sloturi este de a obține o combinație câștigătoare de simboluri pentru a câștiga un jackpot corespunzător. Cele mai multe aparate de slot au trei afișaje digitale: Plătit, Credite și Monede.

  • Plătită este cantitatea de monede pe care ai câștigat-o de la ultima tragere.
  • Credite este numărul total de monede rămase în echilibrul tau. Această valoare se va schimba în funcție de valoarea nominală a monedelor de la aparatul de sloturi.
  • Monede este numărul de monede pe care le selectați pentru a fi pariat în runda următoare.

De asemenea, aparatul de sloturi are 4 butoane :

  • Bet Max permite pariarea cu maximum monede în sloturi. Veți putea paria rapid cantitatea maximă de monede permisă de aparat și veți învârti instantaneu rolele.
  • Bet One vă permite să pariați câte o monedă la un moment dat. Odată ce este pariată cantitatea corectă de monede, trebuie să învârți rolele manual trăgând brațul slotului sau făcând clic pe rotire.
  • Cash Out resetează cantitatea de monede pariată la zero și o readuce la soldul tău. .
  • Rotire: acest buton va deveni activat când a fost pariată cel puțin 1 monedă. Făcând clic pe butonul de rotire va duce la rotirea rolelor. În caz contrar, puteți trage și de brațul mașinii de slot pentru a face ca rolele să înceapă să se rotească. Țineți minte că nu este permisă introducerea mai multor monede sau încasarea banilor odată ce rolele au început deja să se învârtească.

Pariere cu monede maxime în sloturi Sfaturi

Pentru a seta valoarea monedei pe care o doriți. pentru a juca, selectați o valoare nominală pe aparatul de sloturi. Apoi, depuneți 1 până la 3 monede în aparat. Puteți face clic pe butonul Bet One pentru a paria câte o monedă la un moment dat sau puteți face clic pe butonul Bet Max pentru a paria cu maximum de monede în sloturi. Apoi faceți clic pe butonul de rotire sau trageți de brațul mașinii de sloturi pentru a începe rotirea rolelor. Țineți minte că butonul Bet Max va face instantaneu ca rolele de slot machine să înceapă să se rotească. Fiecare rolă a mașinii de sloturi va începe să se rotească și se va opri 1 câte 1 pe un simbol sau o imagine aleatorie. Combinația de simboluri rezultată va determina plata ta.

Ar trebui să pariezi cu maximum de monede în sloturi pentru cele mai bune cote de câștig. De exemplu, dacă o mașină de sloturi acceptă un pariu maxim de 5 sferturi, plasați pariul de 5 sferturi. Acest lucru vă oferă șansele optime de câștig pe termen lung dacă obțineți o combinație bună de simboluri. Jackpot-urile progresive se bazează, de asemenea, pe pariuri cu un număr maxim de monede în sloturi.

Dacă pur și simplu nu vă permiteți să jucați numărul maxim de monede, nu jucați acea mașină. Joacă mai degrabă la mașina de sferturi dacă sloturile în dolari depășesc bugetul tău de joc.