Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Istoria sloturilor

Istoria sloturilor – Originile sloturilor cazinoului online

Originile sloturilor de cazinou online, primele aparate de slot, primii ani ai aparatelor de slot și trecerea de la sloturile de teren la sloturile online.

Primele aparate de slot

Totul a început în 1891, când Pitt și Sittman din New York au proiectat un tip de slot machine cu 5 tobe care afișau mâini de poker. Aceste mașini erau ușor diferite prin faptul că nu aveau un mecanism de rambursare; așa că proprietarii de la New York au stabilit că le-a cumpărat și-au făcut propriile premii, de obicei sub formă de băuturi gratuite.
        
După aceea, Charles Fey a proiectat primul aparat de slot adevărat în propriul său subsol și a numit-o Liberty Bell. Aparatele nu au devenit populare decât câțiva ani mai târziu, când au fost prezentate celebrului hotel Flamingo Hilton din Las Vegas. Primul slot machine al lui Fey era încă foarte diferit de aparatele pe care le cunoaștem astăzi. Era format din sute de kilograme de fontă și nu avea simbolurile cunoscute de fructe pe care am ajuns să le asociem cu aparatele de slot. În schimb, avea forme precum potcoave, stele și costume de cărți de joc, precum inimi și diamante. Liberty Bell a plătit 50 de cenți câștigătorilor, ceea ce era o sumă mare la vremea sa. Încă puteți vedea primul Liberty Bell proiectat de Fey în Liberty Belle Saloon and Restaurant, situat în Reno.

Dezvoltarea timpurie

Câțiva ani mai târziu, Fey a proiectat Operatorul Bell slot machine. Acest slot a fost primul care a prezentat designul popular al fructelor și a stabilit în curând standardul pentru toate esteticele viitoare ale mașinilor de slot. S-a făcut istorie. În plus, de îndată ce aparatele de slot au devenit populare, sentimentele anti-slot au început să crească și ele. Fey a trebuit să folosească trucuri inteligente pentru a distrage atenția și s-a asigurat că multe dintre aparatele lui arată și funcționează ca niște automate automate.

Unii cred că Bell-Fruit Gum Company a furat o mașină de joc de la Charles Fey și a copiat designul. Au fost prima companie care a produs în masă aparate de slot. Aceste aparate și-au mascat în mod inteligent natura mașinilor de slot, distribuind gumă pentru fiecare tragere.

Mașini electrice și sloturi online

Bally a introdus primul slot pentru consolă în 1941, Bally Club Bell Console a fost un multiplicator de trei monede. În 1963, Bally a făcut primul său slot de cazinou și s-a asigurat că Las Vegas și aparatele sale de sloturi au devenit electrice la începutul anilor '60. Mașinile electronice de slot au făcut mai dificilă trișarea și, prin urmare, s-au dovedit a fi un risc de securitate mai mic decât vechile versiuni mecanice. S-au răspândit pe etajele cazinourilor și nu mai erau considerate noutăți. Acest lucru a fost, desigur, cu ani înainte ca sloturile online să vadă lumina.

Anii 70 au văzut nașterea generatoarelor de numere aleatoare și a cipurilor de computer pentru a ajuta la înțelesul rotației rolelor. Nu mai era necesar să tragi brațul, dar unii l-au preferat în continuare, deoarece credeau că acesta este modul în care ar trebui să funcționeze aparatele de slot. Până în anii optzeci, toate cazinourile doreau aparate alimentate cu microcipuri și, prin urmare, au înregistrat profituri mai mari, deoarece sloturile erau mai puțin costisitoare. Slot machines și slot machine online au avansat odată cu revoluția microcipurilor și au evoluat de atunci. Cazinourile online sunt cu siguranță calea de urmat pentru