Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Strategia de scară

Strategia de scară

Strategia de joc pe scară pentru sloturile de cazinou online este o abordare metodică a pariurilor. Fiecare pariu la sloturi se bazează pe rezultatul pariului care a venit înainte.

Cum să joci sloturile de cazinou conform strategiei Ladder

Jucătorii încep prin a paria cu numărul mijlociu de monede deci, dacă jucați la o mașină de sloturi de cazinou cu 5 monede, veți începe prin a paria cu trei monede. Dacă câștigi rotirea, pariezi cu o monedă suplimentară, adică patru monede. Dacă îți pierzi rotirea, pariezi cu o monedă mai puțin, adică două monede. Este inacceptabil să sari peste treptele scării, în sine, și să sari sau să scazi cu două sau mai multe monede. De asemenea, este inacceptabil să rămâi la un nivel fără a-ți schimba pariul.

De exemplu, începi să pariezi cu trei monede; câștigi prima rotire, așa că în următoarea rotire o pariezi cu patru monede; atunci pierzi acea rotire. Următoarea rotire vei paria cu trei monede; dacă pierzi din nou, pariezi următoarea rotire cu două monede. Continuați în zadar până când pariați cu numărul maxim de monede sau până când se termină sesiunea.

Fiecare rotire va face ca numărul de monede să se schimbe, cu excepția cazului în care pariați cu maximum sau cu numărul minim de monede. Dacă jucați numărul maxim de monede, rămâneți în acea poziție atâta timp cât câștigați. De îndată ce pierzi, scazi numărul de monede pentru următorul pariu. Folosind această strategie, jucătorii ar trebui să se obișnuiască să câștige sume mici în mod regulat.

Încheierea sesiunii

S-ar părea că această strategie nu se poate termina niciodată, deoarece fiecare rotire va avea ca rezultat o schimbare de reguli pentru strategie. Este metoda pe care o folosește strategia pentru a face față pariurilor minime care îi permite să limiteze sesiunea sloturilor de cazinou la o perioadă scurtă de timp. Dacă un jucător se învârte cu numărul minim de monede, adică o monedă și pierde, continuă să se rotească cu o monedă. Cu toate acestea, jucătorii pot continua să se rotească doar cu numărul minim de monede pentru trei rotiri. Dacă pierd din nou după trei rotiri, sesiunea se încheie și jucătorul începe o nouă sesiune pariând cu trei monede. Acesta este, de asemenea, o modalitate de a detecta o mașină rece fără a pierde prea mult din fonduri. Dacă joci pe o mașină rece și începi cu cele trei monede stipulate, după ce ai jucat doar 8 monede, sesiunea ta se va încheia.

Limite de pierdere și trageri libere

Trebuie să fii conștient de tragerile tale goale și limitele de pierdere. Naked pulls reprezintă numărul de rotiri pe care le vei învârti fără a câștiga înainte de a părăsi o mașină. Limita de pierdere este procentul din bankroll pe care sunteți pregătit să îl pierdeți înainte de a părăsi un aparat. Dacă țineți cont de aceste două limite prestabilite și respectați-le rapid, este mai probabil să ieșiți câștigător jucând la sloturile de cazinou online folosind strategia ladder.