Cele mai bune site-uri de sloturi noi - Joacă cele mai recente site-uri de sloturi din România
Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Mituri despre sloturi

Mituri sparte despre sloturi

Să ne uităm la unele dintre cele mai comune mituri despre sloturi. Mitul este enumerat pe primul loc, urmat de o explicație a motivului pentru care nu este adevărat.

Mituri de bază despre sloturi

Unii oameni cred că vor fi capabili să spargă un fel de model de slot machine. sau secventa printr-un studiu atent si intens. Acest lucru pur și simplu nu este posibil. Amintiți-vă că rezultatele slot machine se bazează pe generatoare de numere aleatorii (RNG), care scuipă milioane de combo-uri de numere pe minut. Și după cum spune și numele, numerele sunt aleatorii. Nu există nicio secvență sau model pe care orice om să-l poată urmări. De fapt, chiar dacă ai găsi un computer care ar putea urmări o secvență, ar dura ani de date și probabil că tot nu ar găsi un model precis. Pur și simplu nu poți apăsa butonul exact la fracțiunea de milisecundă necesară pentru a atinge un jackpot.

Unii jucători de sloturi cred că, deoarece o mașină de sloturi tocmai a plătit un jackpot mare, nu ar trebui să joace pe el, deoarece acum nu va plăti nimic pentru a compensa plata mare. Țineți minte că aparatele de sloturi sunt proiectate pentru o medie a unui anumit procentaj de plată peste o sută de mii sau milioane de rotiri. Aceasta înseamnă că o mașină care tocmai a plătit un jackpot are exact aceleași cote înainte și după lovirea jackpotului, deoarece media sa este determinată pe termen scurt.

Alți jucători sunt foarte dezamăgiți când cineva îi înlocuiește pe o mașină și apoi câștigă un jackpot mare. Ei cred că dacă ar fi stat acolo puțin mai mult, jackpot-ul ar fi putut fi al lor. Nici acest lucru nu este adevărat. Singura șansă pe care ai fi avut-o să câștigi jackpot-ul ar fi fost dacă ai fi putut apăsa butonul de rotire exact în aceeași fracțiune de micro secundă în care a făcut-o celălalt jucător.

Mituri populare despre sloturi| ||233

Some people think that when they stick to one machine for long enough, the machine would be due for a hit. Slot machines do not have a memory and are never due. Remember that payout percentages are based on literally millions of spins, and for you reach a million spins at 500 spins an hour you would have to play for 2,000 hours.

Mașinile de slot nu plătesc mai des doar dvs. pariază 1 monedă pe rotire. Mecanismul rolelor de slot nu știe câte monede ați pus în aparat. Va produce aceeași rotire indiferent dacă jucați una sau maximum monede.

Mai multe mituri despre sloturi

Șansele de câștig nu sunt mai bune când cazinourile sunt ocupate, motivul pentru care mai mulți oameni câștigă în perioadele aglomerate este că mai mulți oameni joacă mai des mai des. Nu are nimic de-a face cu altceva. De exemplu, să presupunem că o mașină lovește 1 dată din fiecare mie de rotiri. Dacă aparatul primește două sute de rotiri când cazinoul este liniștit și opt sute când este ocupat, la ce oră va fi mai probabil lovit?