Strategia sloturilor cu 3 stele
Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Sloturi progresive online

Tipuri de opțiuni de sloturi progresive online

Megabucks nu este singura formă de sloturi progresive online în aceste zile. O privire asupra diferitelor tipuri de sloturi progresive online.

Sfaturi pentru sloturile progresive online

Au dispărut vremurile în care jucătorii de sloturi progresive online erau limitați la MegaBucks. Producătorii de sloturi au introdus multe versiuni progresive în ultimii ani. Să ne uităm la sloturile progresive online disponibile în acest moment.

În primul rând, trebuie să fii conștient de faptul că există 2 niveluri de jackpot-uri progresive - primar și secundar. Majoritatea dintre ele au cel puțin 3 monede, precum și multe posibilități de simboluri de plată și jackpot-uri gradate.

Nu uitați să verificați jackpot-urile primare și secundare înainte de a juca orice grup de progresivi. Comparați, de asemenea, aparatul dvs. cu alți jucători progresivi din jur de pe platforma cazinoului sau pe site-ul web pentru a vedea cât de mari sunt celelalte jackpot-uri în raport cu sumele lor de start. Rețineți că contorul unui jackpot progresiv se resetează automat la suma de bază a jackpot-ului după ce acesta a ajuns.

Top Zece Sloturi Progresive Online

1) Bingo cu Jackpot 

2) Quarter Deluxe de IGT 

3) Big Hit lui Betty Boop 

4) Jeopardy!

5) Cash Quest 

6) Wheel of Fortune

7) Elvis Quarter Progressive

8) MegaJackpot al familiei Addams

9) Nickel Deluxe

10) Party-Time | ||256